Ko ima vaš avto več kode kot reaktivne zrakoplove

Avtomobili so najbolj programsko intenzivni sistemi v vesolju, z veliko več vrsticami kode kot celo najsodobnejši lovilec jet.

Prvič, ko sem prebral to izjavo, sem bil z nevjernostjo udaril v objavo v spletnem dnevniku BlackBerry. Mislim, daj no. Avto z več kodami kot reaktivnim letalom? Pojdi stran!!! Kako bi bilo to celo res? Morate biti na poceni pleveli, da vložite takšno zahtevo.

Več kode kot reaktivne zrakoplove?

Ampak potem sem se ustavil in vprašal: Kaj če je to res? Kaj, če so avtomobili dejansko bolj programsko intenzivni kot jetni borci? Torej, moram vprašati okoli. Ker so se odzvali povratni podatki strokovnjakov iz industrije, sem počasi začel ceniti, da sem se vrnil od vikanja.

Predstavljajte si občutek, ko sem bil poudarjen članek, ki pravi, da ima Ford GT leta 2017 tri milijone več vrstic kode, kot jih je mogoče najti v Boeingu 787 Dreamliner in osem milijonov več kot v Lockheedovem F-22 Raptor borec. O fant.

Vsa ta koda je očitno potrebna za izkoriščanje "elektronskih sistemov Ford GT", da bi zagotovili več pomoči novemu vozniku na progi. Homed je dejal, da bo avto hitreje na progi, medtem ko bo med vožnjo ostal tudi voznik strokovnjakov za volanom ". Če ste zainteresirani za vse tehnične podrobnosti, preberite ta članek.

Nazaj na izjavo, da so avtomobili bolj programsko intenzivni kot reaktivne letale. Jasno je, da se ne uporablja samo za Ford GT. Izjava je dovolj generična, da pomeni, da ima veliko drugih avtomobilov več kod kot jet letal.

Prav tako se glasi: Leteči avtomobili so končno tukaj: poglejte, koliko stanejo

Zdaj si predstavljamo, koliko več kode verjetno gre v polavtonomne avtomobile in samo-vožnjo. Tone more koda morda. Nisem prepričan, da ima vaš vsakdanji avto karkoli blizu ravni kode, ki ga imajo super avtomobili, ampak hej ... ... je misel. Nikoli ne veš. Moj model 2008 jalopy bi lahko ... ..oh, nikoli ne moti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here