Ko greš nakupovanje za 3G telefon

Vsi ljudje želijo 3G telefon v teh dneh. V redu, ne vsi. Poznam več ljudi, ki ne dajejo piščančje noge za stvari, kot so 3G, 3.5G, et al.

Če in kdaj greste nakupovati za 3G telefon, prosimo, upoštevajte, da nekateri 3G telefoni ne bodo delali z našimi 3G omrežji tukaj v Nigeriji.

Res je preprosto: Američani imajo svoje lastne frekvenčne pasove 3G - HSDPA 850/1900, ki se razlikujejo od tistega, kar Evropa in preostali svet na splošno uporablja - HSDPA 2100 MHz.

Žalosten (in nezaslišan) del je, da nekateri uvozniki prinašajo 3G telefone ameriškega tipa, ki so določeni kot HSDPA 850 / 1900. Ti ne bodo delovali z našimi 3G omrežji.

Kup kupcev ali ignoramusov (odvisno od tega, katera kategorija lahko pokrije trgovec z zlorabami), ki prodajajo te naprave, vas bodo poskušali prepričati, da te specifikacije ne pomenijo ničesar. Ne daj jim jih, ali pa se boste obtičali s telefonom 3G, ki se tukaj ne more povezati z omrežjem 3G.

Če niste veliko tehničnega žargona, naj vam pomagam, da ga razkrijete.

Če pozabite kaj drugega, se spomnite tega - če v prodajni omarici ne govori HSDPA 2100, UMTS 2100 ali WCDMA 2100, tukaj ni za uporabo.

HSDPA, UMTS in WCDMA se vse nanašajo na storitve, ki temeljijo na 3G, zato ne dovolite, da te kratice vržejo. Preprosto pazi na številko 2100 .

Še enkrat, če telefon ni naveden kot 2100, tukaj ni za uporabo. Ponovite za menoj, " 2100 je številka ". Da; Počutim se kot učitelj osnovnih šol.

Preberite tudi: Roke s Samsung Galaxy Note 5

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here