Ko se srečata dva veterana - Web4Africa pridobi spletno gostovanje Alireta


Web4Africa Ltd., vodilno podjetje za spletno gostovanje v Zahodni Afriki, je pridobilo storitve spletnega gostovanja in imen domen Alireta Nigeria Limited z veljavnostjo od 1. maja 2011.

Podjetje Alireta, ki je bilo ustanovljeno marca 2003 pod imenom DomainStandard.net, je prekinilo nove razloge tako, da je prebivalce Nigerije ponudilo spletni sistem za naročanje in registracijo domene ter storitve spletnega gostovanja po cenah, ki so bile precej nižje od tistih, ki so jih v tistem času pridobili v Nigeriji. Operacija je od samega začetka nenehno ostala med prvimi desetimi nigerijskimi spletnimi gostitelji in je bila maja 2008 v Alireti rebrandirana.

Web4Africa je pridobila 559 aktivnih strank, ki so imele 458 domenskih imen, 295 gostujočih računov za skupno rabo in 19 računov za gostovanje. Pri nekaterih obravnavanih prekrivanjih se pričakuje, da bi pridobitev povečala portfelj domene Web4Africa za več kot 13.600 aktivnih strank, več kot 8.100 domenskih imen, več kot 1.500 gostujočih računov za gostovanje in 169 gostujočih računov za preprodajalce.

Prevzem strankam Alirete razkrije več kot 70 mednarodnih razširitev domene po nižjih cenah, bolj prilagodljive izbire spletnega gostovanja, kot je gostovanje Windows / ASP.NET, kot tudi 7 načinov spletnega plačila, vključno z metodo, ki sprejema nigerijske debetne kartice, kot sta Interswitch Verve in GTB Naira Mastercard.

Yomi Adegboye, ustanovitelj in izvršni direktor družbe Alireta, je dejal o prodaji njegovega spletnega gostovanja in domenskih storitev:

"Alireta in Web4Africa sta dva od najdaljših strežnikov v Zahodni Afriki. Imamo tudi dolgoletno zgodovino partnerstva in prepričani smo, da sta računi strank Alirete in mojih osebnih in poslovnih računov na celini v najboljših rokah. Ta prenos spletnega gostovanja Alirete in domenskih storitev Web4Africi bo našim strankam omogočil še boljšo svetovno podporo in nižje cene. Medtem bo Alireta Nigeria Limited še naprej zagotavljala odlične storitve spletnega oblikovanja, za katere smo znani na novi domeni, www.anl.com.ng "

"Moja glavna pozornost bo zdaj v iskanju bolj zanimivih priložnosti v mobilnem in telekomunikacijskem sektorju kot svetovalec, govornik in urednica mobilnosti Nigerija".

Oluniyi Ajao, ustanovitelj in generalni direktor podjetja Web4Africa Ltd je dejal:

"Imamo trdne načrte za leto 2011, ki bi jih, ko smo jih izvedli, premaknili še naprej po lestvici na mednarodnih področjih in trgu spletnega gostovanja. Ta pridobitev nas približuje našim načrtom. "

Web4Africa je bila ustanovljena leta 2002 in ta pridobitev še utrjuje svoj položaj spletnega gostovanja velikanskega v zahodnoafriški subregiji. Web4Africa cilja na svetovni trg preko www.web4africa.net in cilja na nigerijski trg preko www.web4africa.com.ng.

Preberite tudi: Chrome za Android je popolnoma smeti v primerjavi z Internet Explorerjem Windows Phone

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here