Ko je srečal Dame Valuto

Na Cvrkutati, Dame Valuta je moja ena in edina žena. Ni tekmovanja. Vse stranske piščance so pravilno priznane. V resničnem življenju pa je poročena s tem lepim tipom Nickom. Dame, Nick in jaz imam razumevanje: Nick se ne zmešava z našim statusom Twitterja in se ne zmešam s statusom mesa in krvi. Dame se poje po torti in ima to. Vsi so srečni. Upajmo. V nasprotju s tem, kar mnogi, ki sledijo mojemu Twitteru, morda razmišljajo, kot v ljubezni, kot jaz, z Damejem, nismo nikoli srečali osebno. Oprosti to. Nikoli nismo zaslišali oči drug drugemu, ne da bi povečali med seboj prikazne slike in slinili. Oba morata živeti; prav? Slišim te.

No, danes, prvič, sem spoznala moj Cheri Coco. Errr, nekakšen sha. Evo, kaj se je zgodilo. Pred nekaj urami sem zaspal pred utrujenostjo. Med temi napadi sem imel živo sanje. Vozila sem vozil z družino / prijatelji v avtu. Veš kako so lahko sanje. Nekdo je bil pritisnjen in potreben, zato sem se potegnil v objekt, da bi lahko poskrbel za njeno poslovanje. Medtem ko sem čakal v avtu, sem zaznal potrebo, da grem tudi, zato sem prišel ven iz avtomobila in se odpravil v stavbo. Lo in glej, druženje z nekaterimi drugimi je bilo Dame in Nick! Dame sem prvič videl in jo takoj prepoznala. Kaj pričakuješ? Ta številka in tiste nenavadne oči so nedvomne. Če naj verjamem v mojo hčerko, imamo zame in podobno oči. Moja hči jih imenuje "kačje oči". Ena Twitterova prijateljica, ki me imenuje aristo, se nanaša na oči, kot so "Oju prihajajo-in-do" (dobesedno, "oči, ki zapeljejo"). Bil bom milosten z njo in ne bom dal svojega imena. Zanimiva stvar je, da se moja žena strinja s stvarjo "Oju pridi-in-do". Vzdih.

Prav tako se glasi: Ali ste razvijalec? Pridružite se konkurenci za razvijalce aplikacij v Mobile West Africa

Kakorkoli že, Dame je pogledal gor, me videl in potegnil knjigo preko obraza v eni hitri vožnji! Ni važno, da se je knjiga pojavila od nikoder. Konec koncev je sanj. Zakaj je to storila? So bile moje oči "prihajajo-in-do", ki so se nadglasale in se je morala obnašati ob prisotnosti Nicka? Prosim, pomagaj mi, da jo vprašam. Kakorkoli že, Nick je bil blizu. Kot se zahteva od partnerjevega člana združenja poligantnih moških, ko sem v navzočnosti "njegovega kolega", sem ga prvič pozdravil, ko sem vodil svojo pot. Obrnil se je, me videl, se razšel v široko nasmeh in začel pristopiti. Neuderno, da sem se tukaj soočal z "lastnikom", nisem želel biti preveč naprej, zato sem odložil in raztegnil roko. Vesel dober fella me je utopil v objemu! Skoraj zadušil življenje iz mene! Sedaj, ali je bil njegov namen, da me zaduši ali ne, je še treba ugotoviti. Če bi bil v čevljih, to ne bi bila slaba ideja! Kot pravi lastnik bi se znebili navidezne konkurence na čimbolj prijateljskem in neškodljiv način, če bi bilo resnično lepo in veliko.

Kakorkoli že, Nick in jaz sva stala, nekaj časa sta izmenjevala nekaj žlahtnitelja, in sem ga dopolnjeval, kako naša žena dobro opravlja svoje delo. Resno, to je bil en zdrav, ki je videti zdrava. Ni okrogle. Brez dražljivega trebuha. Vendar, sveže in z zdravo meso in mišice na vseh pravih mestih. Kudos, Dame! Nick se je odzval, čeprav mi je rekel, da se ne moti "tista ženska". Suave, kot sem jaz ... Počakajte. Katera je ta velika slovnica, ki jo govorim? Oštri tip (to zveni bolj všeč, kajne?), Kot sem jaz, sem ga hitro nagovarjal, Moji motivi so bili seveda zelo daleč od čistega. Kdo pa ni boljši ?! Moral bi ji poslati pakiranje. Imam ideje o tem, kaj storiti glede tega scenarija. Ampak verjemite ljudem iz te strani Nigerije. Nick je pravi oster tip. Ni vzel vabe. Pošljite pakiranje ko; pošljite na mesec. Ni niti prekinil znoja niti priznal, da sem kaj rekel.

Prav tako se glasi: Redmi Y1 mobile je všeč mladim v Indiji zaradi neverjetne vrednosti

Kakorkoli že, ko sem sledil protokolu, da sem najprej priznal lastnika, sem se obrnil, da iščem našo vzajemno ženo Dame. Hotel sem nekaj tistih sladkornih objemov in poljubov, ki jih naša publika na Cvrkutati tako navdušuje. Ampak ona ni bila na vidiku. Odšla je! V tej sobi ni bilo Dameove sledi. Nick tudi ni imel pojma. Takrat sem se začel iz tega sina vrniti nazaj v svet realnosti, in moje oči so špricale vrata, ki so vodila do udobja. Iz nekega razloga se je um zavila na to zgodbo o Dameju in Faroku. Veste, kakšno vlogo je igral v tovrstni igri. Ali pa ne. Ko sem pogledal na stranišče, sem opazil izraz na Nickovem obrazu. Bi lahko Dame povlekel Farouk desno pod nas obema?

Potem sem bil buden.

Da; tudi vi ste opazili, abi? Nisem spoznal Dame. Bummer.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here