Kdaj je najboljši čas za mobilno napravo?

Ljudje me redno vprašajo za priporočila naprave in s tem povezane nasvete. Pred približno enim mesecem so me prosili, da za svojega prijatelja priporočam ustrezen pametni telefon Android. Moj impulz je bil, da priporočim neobjavljen LG Nexus 4, vendar je namesto tega predlagal Samsung Galaxy S II. Incidenca me je pomislila, čeprav. Najboljši in največji pametni telefoni še niso objavljeni. Galaksija S III, ki je trenutno vodilni proizvajalec Samsung, je komaj 6 mesecev in govorice o očalih Galaxy S IV že prinašajo več blogov. Redno nas čaka z najboljšimi in največjimi pametnimi telefoni.

Govorimo o Galaxy IV-ju, ki bo poskrbel za popoln HD zaslon, 8 jeder in kaj imate. Ali vidiš, na kaj mislim? To je bil isti scenarij, ko je bil še vedno govori o trenutnem pametnem telefonu Galaxy S III, ki ga je izvedel Samsung.

Po izdelavi toliko priporočil in nakupnih naprav, je moj sklep, da ni dober ali slab čas za nakup mobilne naprave. Seveda lahko to storite (na primer, kako načrtujem čakanje na naprave BlackBerry 10), vendar tudi ob tem bodo novejše in boljše naprave še vedno sproščene nekaj mesecev po nakupu. To je cikel, ki se nikoli ne konča.

Moja rešitev za nakup mobilnih pripomočkov je, da opravljam dobro raziskavo o tem, kaj je zdaj na voljo in kaj bo kmalu na voljo, in grem po najboljših razpoložljivih (če mi dovoljuje moj proračun) ali najdem dobre alternative. Če želite kupiti mobilne pripomočke, kako to storite in počakate na neobjavljene naprave? Kako ravnate s tem stalnim ciklusom novih izdaj?

Prav tako se glasi: Glej Yahoo Phone

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here