Ko so Finci dol

Ni skrivnost, da Nokia, ko voditelji na mobilni sprednji strani, gredo skozi težke čase. Enkratni konj, na katerega so stavili, razpon Lumia, se ne premika tako hitro, kot bi si želeli. Res je, da je Nokia vedno naredila odlične naprave, vendar je odprta skrivnost, da je ena težava, ki je ni uspela osvojiti, ostala pomembna v hitri mobilni areni.

Zdaj plačujejo končno ceno. Ponovna replikacija uspeha platforme Symbian je navidezno velika naloga za njih. Čeprav je Nokia še vedno zelo prisotna v Nigeriji in številnih državah tretjega sveta, v razvitem svetu ni uspelo biti konkurenčna.

Njihova zavrnitev subvencioniranja telefonov v povezavi s slabim tiskom in pregledi, da večina blogerjev in revij ponavadi daje Nokia telefone v Ameriki, skupaj s svojo počasnostjo pri odgovarjanju na iPhone in Android učinkovito prekinila svoj delež na ameriškem trgu.

Tudi v Nigeriji so kitajski telefonski aparati, ki so jih imeli aka telefoni, tudi veliko porabili za delež, ki ga imajo na proračunskih napravah. Ti kitajski klonirani telefoni ponujajo dvojno zmogljivost, predvajalnik glasbe in podporo za pomnilniške kartice, vse v telefon, ki stane skoraj 1/3 od naprave Nokia, ki nima toliko lastnosti, ampak stane trikrat več.

Nokia je pred kratkim začela proizvajati in tržiti naprave, ki so zmožne, kaj vse te klonirane telefonov ponujajo, vendar je morda premalo prepozno, saj ti "chinko" telefoni so relativno ugreti ogromno košček od prevlade Nokia na telefonu proračuna telefon v Nigeriji.

Prav tako se glasi: Facebook za Blackberry posodobljen na v2.0.0.58

Druga družba, ki odloča o mobilnem prostoru, Apple je prav tako šel skozi podobne izzive in so se vrnili nazaj in držijo svoje tla.

Ali menite, da se bo družba Nokia vrnila nazaj ali pa menite, da bodo šli na fotografijo velikanov Kodaka, ki je vložil tožbo za stečaj?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here