Kaj je z MTN Simple Surf?

V zadnjih nekaj mesecih sem prejel povpraševanje o 2-urnem preprostem snopku MTN-ja. MTN Simple Surf je vrsta urnih internetnih paketov, kjer plačate samo čas, porabljen na internetu, in ne obseg porabljenih podatkov. Družina MTN Simple Surf vključuje 2-urni sveženj, 20-urni sveženj, 100-urni sveženj in 300-urni sveženj.

Uporabi se poštena uporaba
Čeprav je na vsakem paketu pravilna politika uporabe. Na primer, prag na 2-urnem načrtu je 100MB. Spletna stran MTN navaja: "Upoštevajte, da se bo vaša hitrost zmanjšala ob kršitvi poštene politike uporabe pri določenem pragu za vsak načrt". Z drugimi besedami, vsakič, ko boste v tej storitvi porabili do 100 MB, bo MTN znižal hitrost brskanja, da preveri svojo uporabo. To je v bistvu kakšna poštena politika uporabe je približno. Te informacije objavljamo na dnu strani Simple Surf na spletni strani MTN.

Ljudje še vedno prosijo, da preizkusim 2-urni sveženj in podarim svoje pripombe. Na žalost sem imel malo spodbude, saj storitev ne ustreza mojim potrebam. Prvič, ko sem prebral zgornjo politiko poštene uporabe, sem si rekel, naj ne grem tja. Če sem dobil neomejene podatke za 2-urno obdobje, vendar bodo po uporabi 100MB (in nižja hitrost ni določena) zagotovljena omejena hitrost, ni nobene naročnine. Kot taka, do danes, nisem preizkusil nobenega od preprostih načrtov MTN za surfanje.

MTN Foul Play?
Toda danes popoldne sem naletel na naslednjo tweet:

Torej @mtnng spusti ur hitrosti do 250 kbs po 25-odstotni časovni uporabi 2-urnega svežnja .. Hmmm ta ppl in njihov način varanja ...

- Ayeni Olusinaayomi (@olusheenor) 25. oktober 2012

Sumim, da zgornja izjava ni povsem pravilna. Navedena hitrost je lahko. Toda po vsej verjetnosti je uporabnik čez 30 minut prestopil oznako 100MB (s tem sklicevanje na 25-odstotno časovno porabo) in nato MTN padel na svojo hitrost. Če je tako, je MTN preprosto resnična s svojo pošteno uporabo. Glede na to, kar je odprto na spletni strani MTN, to je moj sum. Toda potem, zagotovo ne vem. Morda je res še nekaj napačnih iger.

Prav tako se glasi: Nokia Series 30+, Series 40 in Asha še ne gredo stran

Takrat sem ga odprl. Ali ste uporabili katero koli od paketov MTN Simple Surf? Ste vedeli za politiko poštene uporabe? Kakšna je bila vaša izkušnja? Ali ste prečkali pošteno raven uporabe in kakšna je bila hitrost po tej točki? Nazaj k tebi!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here