Kaj uporabniki pravijo o Microsoftu Lumia 535

Izkazalo se je, da je Microsoft prvi pametni telefon z znamko, Lumia 535, postal nekaj hit.

To je 5-palčna zaslonska četverodelna procesorska naprava z 1 GB RAM-a, režo za microSD, 5-megapikselnimi kamerami spredaj in zadaj ter pokriva Windows Phone 8.1 Denim.

Veteran mobilista, Olusola Osibeluwo, si je dobil enega in to reče:

Pravkar sem dobil # lumia535 včeraj in bil s hvalnicami za Microsoft. To je odlična naprava z nizkim dosegom. Mislim, da se telefon Android v svojem cenovnem razponu ne približuje. S to napravo sem vzel nekaj slik v temi in bil sem presenečen nad slikami. Moja beležka 3 se počiva od včeraj.

In od Jesse Oguntimehin, ki ga je kupil iz spletne trgovine:

Presenečen sem, da uživam v tej Lumia 535. Zdi se, da je bolj uporaben kot Lumia 630.

K temu sem dodal:

Lumia 535 ima več RAM-a, večji zaslon in novejšo različico operacijskega sistema kot 630. Uporabnost povečuje ...

In stane manj kot 630. Menim, da sem mislil, da je 630 neverjetno, ko je zadel na trgu, in si lahko predstavljate, koliko resnično je 535.

Latifa Cherono pravi:

Lumia 535 prinaša funkcije srednjega razreda, vključno s 5-palčnim zaslonom qHD, spredaj obrnjenim 5-megapojnim fotoaparatom in 5-megapikselnim zadnjim fotoaparatom z bliskavico na cenovnem nivoju, ki je pogosto naredil z malo navihanosti. Z najnovejšo različico operacijskega sistema Windows Phone ta naprava ponuja izkušnje, ki jih lahko njeni konkurenti zagotavljajo samo po veliko višji ceni.

Ali ste kupili ali obdelali Lumia 535? Ali se je vaša izkušnja z njim razlikuje od zgoraj? Povej nam.

Preberite tudi: mi-Fone 9ja začenja v Lagosu


Oglas :

Dostava istega dne v Lagosu, ko kupite svoj pametni telefon iz trgovine Mobility za vsa naročila pred 12 uri vsak dan, od ponedeljka do petka. Pojdite zdaj!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here