Kaj bo dobil blagovno znamko za pridobivanje ZDA in izgubo sveta?

V lanskem letu je Nokia ubil Symbian / Belle in MeeGo. Od takrat so Windows Phone potisnili izključno kot svojo platformo za pametne telefone, kot del načrta, da bi dobili močan nastop na ameriškem trgu. Ideja je, da je ameriški trg ključnega pomena za svetovni trg, teorijo, s katero se ne strinjam. Obstajajo tudi druge znamke, ki dobro delujejo na svetovni ravni brez dobrega položaja na ameriškem trgu. Ampak to je samo moje mnenje.

Nekateri menijo, da bi morala finska družba sprejeti pristop z več platformami, če bi šele, dokler njihovi pametni telefoni Windows Phone ne bodo močno dosegli. Drugi verjamejo, da je sprejetje operacijskega sistema Windows Phone bila slaba poteza, in da bi morda s sprejetjem Android dosegla boljše rezultate. Osebno verjamem, da je to odobreno. Na primer, Motorola ima dobro stopnjo na ameriškem trgu in proizvaja pametne telefone Android, vendar ... Še enkrat, jaz odpeljem.

Od takrat je Nokia izgubila pametni tržni delež in močno izgubila, v kolikor je ena od možnosti na mizi zdaj prodati svoj sedež podjetja, da bi ustvarila veliko potrebno gotovino. Ko je kralj mobilne džungle, je Nokia trenutno lupina podjetja, ki smo jo nekoč vedeli.

Strategija družbe Nokia Phone za telefon Nokia očitno še ni bila preveč natančna do datuma, ko gre za prodajo in pametne telefone. Pravzaprav je Microsoft videti, da je tako razočaran nad uspešnostjo družbe Nokia, da dajejo nekatere ugodnosti drugim blagovnim znamkam (kot je HTC) in najverjetneje tudi pri izdelavi lastnega pametnega telefona.

Osebno sem vedno v skušnjavi vprašati: " Kaj bo dobil blagovno znamko za pridobivanje ZDA in izgubo sveta?" "Kljub temu, kdo ve, kako se bodo stvari lahko izognile, ko bo naslednja generacija naprav Windows Phone iz podjetja Nokia udarila na trg?

Prav tako se glasi: Bodimo pošteni: Ali plačate za aplikacije?

Nazaj k tebi. Tukaj je anketa, s katero lahko izglasate svoje stališče o položaju več kot eno leto po govoru Burning Platform in sprejetju operacijskega sistema Windows Phone izključno na svoje mesto.

Vprašanje: Glede na nedavne dogodke, kaj menite o Nokia-jevem prizadevanju za trg ZDA?

[Morali smo odstraniti anketo, ker je spet vračal napake, zato smo ga prej ustavili. V svojem komentarju spodaj izrazite svoje mnenje - urednik]

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here