Kakšna je vaša izkušnja z iOS4 na iPhone 3G?

Slaba reagiranje aplikacij, zakasnitev skoraj v vsem, kar delate, zruši, prazni zasloni, dolge zamude, da poberejo omrežja, napačne nastavitve. Se spomniš katerega koli od tega? Sliši se kot nekaj staromodnega funkcijskega telefona, ki ga je precej preobremenil ambiciozen proizvajalec, ali ne? Ampak, žal, ne, ni. To je uporabniška izkušnja z enoletnim iPhone 3G, 16 GB od 24. junija 2010. Ali prepoznate datum? Nato bo imela sreča, da ste doživeli enako: grandly z naslovom "iOS4? posodobitev, ki je bila potisnjena navzdol po grlu (ali bolje še iTunes) v vaš iPhone 3G.

Apple je bil pozdravljen za poking vsakogar, ki je v telefonu videl slušalke, ko je prišel z iPhone: tukaj je novica, ki je dobila vse, in častitljivi vodje industrije so se na svojih obrazih znajdili s škatlami, je dobil vse v redu: združiti odlično kvaliteto gradnje, morda samo specifikacije OK-ish in neprekosljiv uporabniški vmesnik z vertikalno integriranim sistemom objavljanja in distribucije, ki je naredil preskok pri uporabi mobilnih naprav. To je bil slab slap za Nokije itd na tem svetu in odkritje za milijone uporabnikov (tudi če niso bili fanboys Apple).

In potem se je vrnil, da jih ugrize! Jaz nisem techie, ampak iOS4 na iPhone 3G se počuti kot nekdo dal malo preveč prtljage na preveč krhko porter: stvari creaks in bolečine na vsakem kotu. Odpuščeni so dnevi, ko se lahko v eni sekundi preklopite iz ene aplikacije v drugo, kjer je iPhone - v dobrem slogu Apple - naredil, kar si želiš storiti, ne da bi bilo veliko, a čudovito učinkovitost in hitrost. Zdaj je grozljivo in zelo dobro staromodno. Seveda se je vse mogoče izogniti: samo ne potiskajte iOS4 na iPhone 3G (ali starejše modele). Nihče ne bi jokal, bi morali razmišljati: če strojna oprema ne more obvladati, ga ne more obvladati. Uporabniki razumejo takšne stvari, ki bi jih morali razmišljati. Keep iOS4 na iPhone 4 (celo številke se ujemajo, doh!).

To sem vržal v obraze ljubiteljev Nokia, ki nikoli ne opozarjajo, kako tehnično odlična strojna oprema Nokia je: uporabniki ne dajo kaskade o specifikacijah strojne opreme. Skrbijo za splošno uporabniško izkušnjo. Nezadovoljni poroki 3G z iOS4 kažejo, kaj to naredi, ko gre narobe: vse zabave pri uporabi iPhone ni več. Kakšen je dober, ko me telefon spusti vsakih 10 minut? Kakšno zabavno, če se moja e-pošta ne odpre 20 sekund? Kako zanimivo je, če se zdi, da so aplikacije zamrznjene samo, da odprete le nekaj sekund po tem, ko sem pritisnil gumb za domačo stran (ki jih bodo ubili v času, ko sem videl, da se je na koncu odzvala)? Utrujena frustracija. Nenadna uporabniška izkušnja. Popolni neuspeh.

Zgoraj je izkušnja iPhone 3 z najnovejšo različico iOS (v4). Pravi, da je dovoljenje iOS4, da se potisne na iPhone 3G, ena grozljiva napaka.

Preberite tudi: Prvi vtisi s fotografijami: Phantom Z prispe na MOBILNOST

Torej, če imate iPhone 3G (ne 3GS) in imate na njem iOS4, kakšne so vaše izkušnje?

Preberite Volkerjevo popolno prevzemanje Kako je Apple dobil vse napačne.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here