Kaj je z mobilnim internetom MTN?

Vse se je začelo pred nekaj tedni ...

Prva težava je bila, da pri vzpostavljanju povezave z internetno storitvijo MTN pogosto traja 3-5 minut, preden vam je povezava omogočila brskanje. Strani se preprosto ne bi naložile med tem obveznim premorom.

To je bilo razčlenjeno po približno treh tednih tega nagnjenja.

Potem pred približno dvema tednoma so številni naročniki mobilnega interneta MTN preprosto ugotovili, da sploh niso mogli brskati. Tudi to je bilo rešeno po nekaj dneh.

Skoraj takoj na petah sem opazil, da se več mobilnih aplikacij ne more več povezati z internetom, vključno z mobilnim telefonom Gmail, trgovino Nokia Ovi in ​​Windows Live. Drugi se prijavijo enako z Opera Mini. Morda težava Opera Mini ni namerna blokada MTN, ampak morebitna večja težava? Ali morda je ta večji problem del rezultatov MTN, ki poskuša preprečiti nezakonito brezplačno brskanje. Kdo ve?

Toda vse to postaja neznosno.

Potem je prek MTN postalo nemogoče naložiti varno spletno mesto v mojem mobilnem brskalniku.

Če želite vse to omejiti, od zadnjega petka nekatera spletna mesta več ne nalagajo na internetno povezavo MTN - bodisi neposredno na mobilni napravi ali preko osebnega računalnika. Na teh spletnih mestih ni prišlo do izpada strežnika, ker nalagajo na druge povezave ISP.

Te trije zadnji problemi so do sedaj ostali nerešeni. Ali kdo ve, kaj se res dogaja z MTN mobilnim internetom?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here