Kaj se dogaja z mobilnimi spletnimi mesti v Nigiji?

Spominjala se je spomina pred letom dni pred tremi leti, spomin na peščico spletnih mest, ki so v lasti in jih vodijo Nigerijci, ki so bili namenjeni vzroku za mobilne telefone in storitve.

Eden od najbolj zgodnjih je bil Forum za razprave MobileNigeria na www.mobilenigeria.com, ki ga je kasneje zapustil njegov skrbnik, da bi sledil sanjam Nairaland.

Potem je bil GoSmartMobile.com, osebni projekt Yomi Adegboye, eden najpomembnejših glasov na področju mobilnosti v Nigeriji danes. Spletna stran je bila hit, ki je pritegnila tudi nekaj najvišjih uradnikov v telekomunikacijskem sektorju. Na žalost je bilo ime domene izgubljeno v boleči krizi zaradi prenove domene.

Phonerism (www.phonerism.com) se je pojavil, tudi osebni projekt mobilnega navdušence. Danes je to mesto tudi na igrišču.

GSM Today (www.gsm-today.com) je bila v svojih dneh zelo uspešna spletna stran. V lasti ga je vodil znani GSM navdušenec John Sagai Adams s sedežem v Abudži. Medtem ko se je GoSmartMobile.com Yomi Adegboye osredotočil bolj na mobilne podatke, je bil GSM danes osredotočen na državljane, saj ponuja vse od nasvetov o tem, kako aktivirati glasovno pošto, kako zaslužiti denar iz tehnologije in storitev GSM.

Na žalost GSM danes ni več funkcionalen. Kot drugi, je bil poslan v zgodovino.

Kaj se dogaja s spletnimi mesti, namenjenimi mobilni tehnologiji? Zakaj se prikažejo, razcvetijo, nato pa spustijo pečino? Ali obstajajo še druge mobilno usmerjene spletne strani, ki jih vodijo Nigerijci, in kakšne so možnosti, da se tudi ti ne bodo končali kot zgodovina?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here