Kaj so Mobiles postali v 7 letih

Včasih je težko pozabiti na napredek, ki je bil dosežen v določenem časovnem obdobju. Mobilni sektor je zlasti tisti, v katerem inovacije prihajajo dlje.

Zame je že več let avanture v mobilnosti, od prvega telefona, zelo osnovnega Motorola T2288 do mojega trenutka, komunikatorja Nokia E90. T2288 je imel brskalnik WAP 1.1, brskalnik sem uporabil le ob nekaj priložnostih in da je bil v kasnejšem življenju z mano - in ali je bil omejen ali kaj?

In se spomniš tistih groznih antene, ki se držijo na vrhu večine telefonov?


V nasprotju s tem ima E90 zelo zmogljiv spletni brskalnik (ki se na nekaj načinov ujema z Microsoftovim Internet Explorerjem 7 in je boljši v drugih), orodja za urejanje pisarn, zmožen e-poštni odjemalec, aplikacije za takojšnje sporočanje in še veliko več. Včasih sem imela namizje doma in laptop. Ne delam več. Moj E90 izpolnjuje svoje vloge tako dobro, da zdaj uporabljam samo osebni računalnik v pisarni. Sedanji pridelek naprav, ki so bili na voljo in zunaj, so bili mobilni telefoni, ki so bili na voljo. Preusmerili so tudi računalnike v poznih devetdesetih in v začetku leta 2000.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here