Katere mobilne aplikacije so v telefonu nepogrešljive?

Vsi imamo različne potrebe in kot taki temeljijo na teh potrebah, so za nas pomembne nekatere mobilne aplikacije. Te aplikacije so lahko vgrajene ali tretje aplikacije. Obstaja ena stvar, ki jo delate na telefon vsak dan. Ali številne stvari.

Osebno mi je všeč poslušanje glasbe na telefonu, zato je glasbeni predvajalnik ključ do mene. Dnevno poslušam glasbo in raje poslušam glasbo na priročnem Nokia 5250 za vstavljanje diskov v predvajalnik večpredstavnostnih vsebin.

Prav tako pogosto pišem članke o svojih blogih. Zaradi tega mi je zelo dober uporabnik aplikacije Notes na mojem telefonu. V svojem telefonu delam več blogov, ki jih vnesem v svoj beležnico. Resnično hladen, kajne? Zato se imenuje mobilna >>> Naprava, ki odgovarja na vaše primarne zahteve.

Do zdaj je jasno, da so najbolj uporabljane in nepogrešljive aplikacije za mobilne telefone glasbeni predvajalnik in beležnica. Ne prekrivam 24 ur, ne da bi jih uporabil. Vendar moram omeniti, da je privzeti brskalnik mojega telefona še ena aplikacija, iz katere ne morem pobegniti. Še vedno lahko rečem, da je najboljša aplikacija v mojem primeru, ker ima moja naprava S60 poln spletni brskalnik, ki podpira Flash in HTML 5. Kaj še potrebujem?

Katere aplikacije so vam nujne v napravi?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here