Kaj je narobe z uporabo pisala?

Nekaj ​​let nazaj je vsak samopoštevajoč pametni telefon na dotik opremil pisalo - to je naprava, ki je podobna peresniku, ki se uporablja za izbiro in prikazovanje zaslonov naprav.

Spomnimo se Sony Ericsson P800, ki je na voljo za sodobne pametne telefone na dotik. Spomnimo se odličnega P1i in tistih drugih proizvajalcev, kot je HTC.

Potem je prišel ob iPhone in pametni telefoni na dotik nikoli niso ostali enaki. Prvič, tu je bil deviuce, ki ni potreboval nezahtevnega pisala za uporabo. Prst je bil dovolj.

Seveda, to je prišlo po ceni. Ko smo pobrali pisalo, smo izgubili prepoznavo rokopisa. Ko je element na zaslonu majhen, smo izgubili določeno mero natančnosti.

Toda počutil se je lepo, da bi se izognili tej grdi pisalni pisek! In vsak proizvajalec zaslona na dotik se zdi, da se pridružijo bandwagon, da se znebite pisala na svojih napravah.

Ampak je ideja o uporabi pisala na pametnem telefonu brez kakršnih koli prednosti? Ali je pisalo res tako slabo - potem smo navajeni za uporabo peresa v vsakodnevnih scenarijih. Tudi nekateri uporabniki iPhone-a so morali sčasoma kupiti pisalo za uporabo (Bog ne daj!) S svojimi igračami Cuppertino. Morda Sila ni tako črna ovca?

  1. Povejte nam, če ste kadarkoli uporabljali katero koli pisalo na osnovi pisala
  2. Povejte nam, če ste uporabili katero koli novejšo napravo brez pisala
  3. Povejte nam, kaj menite, prednosti in slabosti obeh strani
  4. Nato nam povejte, kaj (ali kakšna kombinacija, če je mogoče), bi si raje

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here