Kaj je prijazno za vas, morda ni zame

Za rednega človeka, ki vozi v mestu, je avtomatični menjalnik Godsend. Najmanjši napor. Najvišja donosnost. vožnja skozi promet lo9gjams nenadoma postane veliko manj stresna. Ni nobenega od tistih starih šolskih sklopk in zavornih sklopk, ki jih je treba spremljati.

Če so vse ostale enake, je vožnja z avtomobilskim prenosnim vozilom v običajnih voznih razmerah neizravnana.

Toda ali bomo odšli z mestnih cest in se kmalu spravili na dirkališče? Samodejni menjalnik je lahko nivirna na mestnih cestah, vendar zaradi slabe in frustrirajoče izkušnje z vožnjo na kateri koli dirkalni progi. Avtomobilski prenosni avtomobil ne bi bil tako odziven kot ročni (premik palica) ekvivalent.

Izkoriščanje in vlečenje teh nenavadnih zavojev in trikov na progi Formule 1 bi bilo zelo frustrirajuće, če ne celo nemogoče, s samodejnim pogonom. Kjer je mogoče, bi bili zagotovo manj prijetno in bolj frustrirajuće za tipične tekmovalce na adrenalini.

Da; prestavna palica zahteva več korakov, da bi se kaj naredilo s primerjavo z avtomatskim pogonom, vendar je v okolju dirkalnika bolj prijazno uporabnikom, kot je avto pogon.

To je razlog, zakaj skoraj noben odmaknjen voznik ne izbere avtomobilskega avtomobila za uporabo v heistu. Izgubil bi ga od njega in zagotovil, da se on in njegovi prijatelji ohladijo v zaporu.

Morala zgodbe: Kaj je uporabniku prijazno za enega morda ni za drugo. Ko ljudje pravijo, da je uporabniški vmesnik bolj prijazen do uporabnika, razmislite znova. Morda ne bodo gledali preko svojega nosu. Za njih je lahko uporabniku prijazno, lahko pa je le tisto, kar vam je naročil zdravnik.

Preberite tudi: Kako delujejo procesorji pametnih telefonov

Izjava o omejitvi odgovornosti: ta objava ima močan element resnice v njej, vendar je napisan tudi jezik-v-obraz. Lahko bi ga vseeno posredovali - in potem se boste dobro borili proti različnim razlagam. Naj se zabava začne!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here