Kaj je čarovnija MTN Nigeria?

Vsak dan, leto za letom, berem in slišim, da ljudje žalijo MTN nad svojimi storitvami. To je skoraj neskončni tok žalitev in žalitev. Vendar pa statistika slika drugačno sliko. Za glas, MTN je vodilno omrežje daleč in ima dvakrat naročnikov omrežja na drugem mestu. Dvakrat. Za mobilne podatke je še slabše: MTN je tudi šef tam in ima več kot dvakrat več števila, ki jih ima najbližji konkurent. Oglejte si stran o hitrih podatkih za statistiko naročnikov.

Torej, res, povsod greš in povsod se obrneš, vidiš prevlado MTN-a. Trdilo se je, da je to prevladujoč položaj, ker ima MTN najširšo pokritost v državi. Čeprav je to res, ne verjamem, da je razlika v pokritosti tako ogromna, da upravičuje te številke. Kot pravzaprav, med nekaterimi moji potovanji po državi, so bili kraji, kjer nisem mogel dobiti MTN signal, ampak sem dobil iz druge mreže.

Torej, nisem prepričan, da je pokritost vse do prevlade MTN v Nigeriji. Za vse žolče, ki jih dobi mreža Y'hello, mora biti nekaj, kar počnejo. Po mojem mnenju - in tudi drugih - žolč je relativno. Ogromna naročniška baza pomeni več vidnih pritožb, toda, kot je rekel Sanusi, če preveri pritožbe glede na velikost naročnika, bo eden presenečen.

Številke ne ležijo, številke pa kažejo, da je velik del Nigerijcev še vedno bolj odvisen od MTN-ja za glas in podatke.

Preberite tudi: Prihod k Mobility Nigeria - Nokia N8

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here