Kaj so mobilne naprave postale?

Mnogi ljudje res verjamejo, da sem nor. Morda imajo prav. Koliko ljudi veste, kdo upravlja račune za spletno gostovanje na svojih mobilnih napravah? Ali pa prenesite datoteke (vključno s FTP) na svoje mobilne telefone? Ali naročite na spletu svoje telefone? Ali pa zaženite svoje bloge na svojih telefonih? Ali pa vodijo svojo pisarno na svojih telefonih?

Nekatere moje zanesljive mobilne pisarne v preteklih letih. V desno od leve strani - Nokia E61, Nokia 9500, Nokia E61i, Sony Ericsson P990i

Da; Naredil sem (in še vedno delam) vse zgoraj - v različni meri. Že leta 2004 sem bil pri njem, ki je pritiskal na uporabo mobilnih naprav na svoje meje. Lahko bi rekli, da živim na mobilnem rezalnem robu. Življenje na tej vrsti je bilo, kako sem z leti razvijal svoj posel.

Toda to, kar je navdihnilo ta članek, ni drzna zgodba o DomainStandardu, ampak enako navdihujoča zgodba o mladeniču iz Šrilanke, ki je pisal članke, vodil WordPress, odgovarjal na e-pošto in tako naprej na samo mobilnih telefonih. Ni osebnega računalnika. Kaj potem postanejo mobilne naprave?

Preberite članek na Me, My Phone in My Blog - zgodba o brezžičnem Bloggerju.

Zgodba prek AAS

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here