Kaj se je zgodilo s projektom Android One v Nigeriji in Afriki

Ampak res, kaj se dogaja tukaj? Aprila 2016 in od Google ali drugih lokalnih OEM nismo slišali ničesar o napravi naslednje generacije Android One. Ni novic ali govoric, nobenega namiga ali celo puščanja. Ali je Google v teh delih preusmeril projekt Android One?

Že od samega začetka sem vedno zagovarjal Googlov projekt Android One. Bil sem zelo vokal na to temo, tako offline kot na spletu. Všeč mi je projekt Android One, toda način, kako ga Google vzame, bojim se, da je morda že dosegel svoj konec.

Prav na 18. avgusta 2015 je Google predstavil prvi telefon Android One za Afriko v Lagosu. Tam sem bil prisoten, da se je udeležil praznovanja. Toda formirajte se do zdaj, naj bi slišali govorice o naslednjem telefonu Android One. Doslej tako dobro, nismo slišali ničesar.

Konec lanskega leta je Google nekako uničil program Android One z nekoliko spremenjeno politiko. To je vse znova zapustilo v rokah proizvajalcev. Vsi smo se zelo upali, da bo naslednji Infinix Hot telefon telefon Android One, vendar se to ni zgodilo, Infinix Hot 3 je tukaj in ni telefon Google.

V drugem prepletu, zakaj je Innjoo tiho od tega leta? Torej, za razliko od njih, bi morali videti, da bi sprožili vsaj eno ali dve novi napravi, potem pa me je nekaj udarilo.

Nekje v lanskem letu, ko se blogers srečajo v seji, so Innjoo predstavniki posebej povedali, da se obračajo na Google, da bi se z njimi lahko pridružili na naslednjem telefonu Android. Hej, to bi lahko bila zamuda na njihovi strani. Torej, tukaj so fantje Če vidite, kako Innjoo napaja naslednji telefon Android One, ne bodite tako pretreseni, da ste ga najprej slišali na MobilityArena.com

Preberite tudi: Specifikacije Google Nexus 6P

Ali menite, da je Google zmešal s projektom Android One? Kako bi radi Innjoo napajali naslednji telefon Android One? Tvoje misli..

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here