Kaj točno je uporaba letenja?

Veliko sodobnih telefonov ima možnost letenja. V načinu poleta se brezžični radio naprave (del, ki se poveže z mobilnim omrežjem) izklopi, medtem ko naprava ostane vklopljena. Kot tak je onemogočen dostop do omrežja vašega operaterja (ali katerega koli omrežja operaterja). Ta funkcija omogoča uporabo naprave za druge naloge, npr. Tipkanje dokumenta, poslušanje glasbe ali celo gledanje videa brez radijskega prenosa.

Scenariji, v katerih je to pomembno, vključujejo zračne lete (zaradi česar se imenuje letenje), nekatere bolnišnične nastavitve ali druga področja, kjer lahko elektronski brezžični prenos povzroči težave.

V svojem življenju sem vzel nekaj letalskih letov in celo, ko sem dal svoje telefone v Flight Mode, hostesa vztrajajo, da v celoti izključim napravo. Seveda nočem povzročiti scene, zato se vedno držim.

Seveda, to me pusti spraševati: Kakšna je uporaba letenja, če ni sprejemljivo pri letenju? Seveda bi lahko le, da letim s predistorijskimi letalskimi prevozniki in lovim civiliziranega letalskega prevoznika.

Kakšne so vaše izkušnje z letalskim prevoznikom, s katerimi letite?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here