Kaj potrošniki skrbijo in uspeh izdelkov

Sporočila Microsofta o novi seriji Windows Phone 7 (lahko nekdo najde kratek, preprost, preprost, enostaven za pisanje imena za to prosim) je sprožil veliko pretresov v modusu za mobilne naprave Windows in vdoru.

Microsoft pravi, da proizvajalci ne bodo mogli uporabiti novega uporabniškega vmesnika. Jasno je, da je Microsoft po enotni izkušnji na vseh Windows-telefonih. Mislim, da je zelo dobra stvar.

Microsoft je tudi napovedal, da bo razvoj aplikacij v .NET; ne C + +.

Vprašanja so:

  1. Ali potrošniki resnično skrbijo, če bi peščica geeksov raje uporabljal uporabniški vmesnik, ki ga lahko obdela in modrira, ali pa so bolj zaskrbljeni glede uporabniškega vmesnika, ki deluje?
  2. Ali potrošniki skrbijo, kakšen programski jezik je za aplikacijami ali pa so bolj zaskrbljeni glede aplikacij, ki dejansko delujejo tako, kot bi morali? (Namig: videti, kako uspešna in priljubljena Opera Mini je postala, in samo J2ME)
  3. Ali potrošniki skrbijo za lov z geek spletnimi stranmi za najnovejše hacks in modove za svoje telefone, ali pa jih samo želijo kupiti telefon in dejansko dal za uporabo?

Vaša ugibanja so tako dobra kot naša. To je isti scenarij Windows (ali Mac) v primerjavi z Linuxom. Linux je priljubljen le pri peščici geeksov, ki želijo vnesti navodila za ukazno vrstico, da uporabijo svoje telefone kot modeme z njihovimi škatlami Linuxa - nekaj, kar potrošniki ne želijo storiti.

Medtem ko so prizadevanja HTC s slojem uporabniškega vmesnika Theiir Sense na vrhu WP6 hvalevredni, ne smemo pozabiti, da so takšna prizadevanja nastala od Microsofta, ki je ne prevzema bik za rogove. Medtem ko radi radi vidimo in igrajo s prilagojenimi ROM-ji iz modding skupnosti, se moramo zavedati, da so takšne prilagoditve bile na prvem mestu, ker uporabniška platforma WinMo 6 ni zagotavljala določenih funkcij.

Preberite tudi: Lenovo SoftBank 503LV Specifikacije

Toda zdaj se zdi, da je Microsoft prevzel izziv in prevzel odgovornost za svoj izdelek. Te rešitve za zaustavitev prehoda morajo nujno odstopiti novemu naročilu. Samo majhen odstotek lastnikov WinMo v preteklih letih je skrbel za custom ROM. Lov na strani ROM-jev, da bi zožili možnosti in nato utripali eno ROM po drugi strani, ni tisto, kar želijo storiti povprečni potrošniki (ki sestavljajo ogromen del uporabnikov mobilnih naprav) ali so sposobni storiti.

Oh, plus nihče ne raste večje trge s plesom v galerijo manjšine uporabnikov - v tem primeru geeks. RIM je naredil pametno potezo, tako da je svoje naprave BlackBerry razvijal do potrošniškega trga in se jim je izplačal. Apple ga je prizadel z usmerjanjem na potrošniški trg in vsi vemo zgodbo.

Microsoft želi večje tržne cene. Potujejo po potrošniku iz same besede Go .

Microsoft se zdi v pravo smer z WP7. Kako dobro jih izvajajo, čeprav bo druga stvar. Poleg tega imamo zdaj tri (3) možnosti telefona Windowsphone:

  1. Windows Mobile 6.5.X
  2. Windows Phone 6 Starter Edition (absolutno mislimo, da je ta slaba ideja)
  3. Windows Phone 7 serija

Ampak morda imajo 6.5.x in 6 Starter Edition še vedno zapusti majhne skupnosti skupnosti s igračami, da kramp in mod vse, kar si želijo. Ena stvar je gotova, potrošnikom pa se zdi, da izbira nikoli ni slaba stvar.

Vse, kar moramo zdaj storiti, je do konca leta, da vidimo, kako dobro WP7s razpleta.

Preberite tudi: Google, Samsung, drugi in strah pred Microsoft-om Nokia

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here