Kaj BlackBerry OS 10.2.1 prinaša na mizo

Veliko pričakovana nadgradnja programske opreme BlackBerry OS 10.2.1 je tukaj in se zdaj izteka. BlackBerry pravi, da OS 10.2.1 vključuje na stotine novih izboljšav in izboljšav, ki bodo stvari, ki jih naredite vsak dan hitreje in lažje. Tukaj so ključne izboljšave:

Prilagodite potezo Pinch za filter BlackBerry Hub
Hub BlackBerry vam omogoča dostop do vseh vaših sporočil in obvestil na enem mestu. Nova funkcija vam omogoča takojšnje filtriranje seznama sporočil v vozlišču. Hub lahko prilagodite tako, da prikaže samo neprebrana sporočila, označena sporočila, osnutek sporočil, vabila za sestanke, poslana sporočila ali opozorila na stopnji 1. Ko je kriterij filtriranja nastavljen, ga lahko preprosto aktivirate s potezo s ščepkami na seznamu sporočil Hub.

Poenostavljeno telefonsko doživetje
Telefon vključuje nov zaslon za dohodne klice, ki vam omogoča, da povlečete v levo, da odgovorite ali povlečete v desno, da prezrete klic. Nove intuitivne ikone vam omogočajo, da takoj kličete klic, ali pa pošljete odgovor »Odgovor zdaj« preko BBM ™, SMS-a ali e-pošte, na katerega ne morete takoj odgovoriti na telefon. Izbirate lahko med seznamom standardnih avtomatiziranih odzivov ali odgovorite z osebnim zapisom.

SMS in e-poštne skupine
Zdaj lahko ustvarite SMS in e-poštne skupine za učinkovitejše oddajanje.

Izvedljiva obvestila o zaklenjenem zaslonu
Zdaj lahko »Dotaknite, da odprete« sporočilo, ki se pojavi na zaklenjenem zaslonu in vam omogoči veliko hitrejšo odzivnost na pomembno sporočilo ali bolj diskretno preverjanje sporočil.

Slika geslo za hitro odklepanje
Telefon lahko hitro odklenete s kombinacijo slike in številke (0-9) po vaši izbiri, ki jo postavite na določeno točko na sliki. Ko poskusite odkleniti telefon, se slika prikaže skupaj z mrežo naključnih številk. Če želite odkleniti, preprosto povlecite mrežo, tako da izbrana številka prekrije določeno točko na sliki.

Preberite tudi: Nova Opera Mini beta različica 8.0.1674.86036 za Android OS

Customizable Quick Settings Menu
Zdaj lahko prilagodite tisto, kar se pojavi v meniju Nastavitve, ki vključuje funkcije, kot so hitro spreminjanje svetlosti zaslona pametnika, preklop različnih omrežnih povezav in dostop do vgrajene svetilke. Meni »Nastavitve« vključuje tudi preklop, ki vam omogoča takojšen preklop med osebnim in delovnim obodom.

Način branja brez povezave
Zdaj lahko zdaj shranite trenutno spletno stran, s katero ste vključeni, tudi če ste brez povezave ali brez internetne povezave.

Želena sinhronizacija stika
Zdaj lahko izberete vir sinhronizacije za svoje stike, tako da boste vedno imeli najnovejše podatke o stiku. Pri dodajanju novega stika lahko določite, katere vire želite, da se sinhronizirajo kontaktne informacije, kot so naslov podjetja, Gmail, Hotmail itd.

Naprava in baterijski monitor
Novi in ​​izboljšani monitor za naprave vam zagotavljajo bistvene podatke o uporabi baterije, vplivu nameščenih aplikacij na življenjsko dobo baterije in porabi in shranjevanju pomnilnika ter statističnih podatkih CPU.

FM radio
Če imate pametni telefon BlackBerry Z30, BlackBerry Q10 ali BlackBerry Q5, nova posodobitev programske opreme odklene vgrajeni FM radio v teh prenosnih enotah. Poslušate lahko lokalne FM postaje, ki ne zahtevajo nobene omrežne povezave.

Samodejne posodobitve programske opreme
Posodobitve OS se lahko samodejno izvedejo prek povezave Wi-Fi®, s čimer boste zagotovili, da boste vedno izkoristili najnovejše in najboljše možne izkušnje s strankami.

Lastnosti podjetja
V kombinaciji z različico 10.2 BES10 bodo poslovni odjemalci pridobili dodatne varnostne funkcije in informacijske politike, ko bodo potrebni bolj natančni nadzor, na primer za regulirane industrije in organizacije, ki delajo z občutljivimi podatki.

Prav tako se glasi: izgubljen v Samsung Galaxy

Imate napravo BlackBerry 10? ste že prejeli svojo posodobitev? V spodnjem komentarju si oglejte svoje mnenje o tem.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here