Katere morate imeti tretje stranke?

Svet je vznemirjen, da pametni telefon nori in skupaj z njimi pridejo v brezplacne aplikacije. Verjetno ste slišali besedno zvezo »Za to je aplikacija«. Uporablja se za sklicevanje na dejstvo, da če vaš pametni aparat nima potrebne funkcionalnosti, lahko uporabite tretjo stranko. Če vgrajena funkcionalnost ne deluje tako dobro, kot pravi proizvajalec, lahko uporabite tretjo stranko. Tudi če potrebujete specializirano aplikacijo, potem so aplikacije tretje stranke, kjer si tudi preveč pogledate.

Kot taki ljudje, ki jim je dal mobilni proizvajalec kratek konec palice, ljudje, ki si ne morejo privoščiti dražjega modela, ki prihaja z vsemi potrebnimi funkcijami, ki so vgrajene, in ljudmi s posebnimi potrebami, vse ugotovijo, da so tretje stranke so božji poslani.

Osebno sem v preteklih letih opazil, da ne obstajajo nobene tretje stranke, ki jih imam, ne glede na platformo za pametne telefone. Razlog je preprost: na mobilnem spletu in e-pošti (in skupaj s temi dobrim vnosom besedila) sta samo dve storitvi.

Ker so moje resnične potrebe le malo, ko se mobilno nakupovanje, preprosto odločim za napravo, ki odlično izpolnjuje tiste nekaj osnovnih potreb in jo kupi. Problem rešen. Ko imam e-pošto, splet in dobro tipkovnico (po možnosti, vendar ne obvezno strojne opreme), mi res ne skrbi veliko o ničesar drugega.

Če je predvajalnik glasbe, ga običajno uporabljam tako, kot je, ko potrebujem glasbo, in če je ni tam, se ne trudim. Enako velja za funkcije, kot so fotoaparat, družabno omrežje, neposredna sporočila itd. Ker sem pregledoval, se mi zdi, da namestim več aplikacij in jih preizkusim v prvih nekaj tednih, ko imam napravo. Nato jih skoraj nikoli ne uporabljam.

Preberite tudi: Pliris BlazeX glave za MOBILITY Towers

Ljudem povem, da je tisto, kar potrebujem, v bistvu internetna tableta, in ne pametni telefon sam po sebi . Ko ljudje zahtevajo seznam aplikacij, ki jih moram imeti na telefonu, je običajno težko najti vse.

Na srečo se svet ne vrti okoli mene (pravzaprav bi me mnogi menili dolgočasno) in moje potrebe niso reprezentativne za preostali del planeta. Kot taka obstaja še veliko več ljudi, ki želijo več na svojih napravah. GoogleTalk, Twitter, Facebook, Flickr, glasba in druge storitve so za njih pomembni.

Ta nabor ljudi ima pripravljen seznam aplikacij, ki jih je treba imeti za svoje naprave. Ali si dolgočasen, nerjaven nerjavec, kot sem jaz, ali pa spadaš v maso človeštva človeštva, čigar življenje je polno barvnih barv in urnikov?

Če pripadate kasneje, nam povejte o svojih aplikacijah, ki jih morate imeti. In samo v primeru, da ste bolj kot jaz, prav tako tudi rečem. Morda se bomo lahko srečali in pili na pici nekje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here