Katere so vaše najboljše funkcije v telefonu?

Z neštetimi napredki v mobilni tehnologiji uporabniki zdaj dobijo telefone zaradi številnih drugih razlogov, ki presegajo samo telefonske klice. Zdaj je treba upoštevati veliko dejavnikov pri nakupovanju mobilne naprave na splošno.

Pomembno je, da nakupujete telefon za vas, da imate priročen seznam svojih najbolj želenih funkcij, da ne končate z razočaralnim nakupom. Tukaj je moj seznam:

Kakovost zaslona
Najpomembnejša značilnost za mene na telefonu je zaslon. Uporabil sem in še vedno uporabljam pametne telefone s tehnologijo Super-AMOLED. Kot tak, gledanje na zaslon, ki ni odvisen od tega standarda, je ne-ne zame.

Velikost
Naslednji na mojem seznamu je velikost. Moj telefon mora biti dovolj velik. Različni ljudje kockajo svojo lastno opredelitev dovolj velikega. Trenutno uporabljam 5, 3-palčni Galaxy Note in še vedno lahko segam tako visoko kot 5, 5-palčni zaslon, zato pojdite na sliko. 3, 5-palčni zaslon? Prosim!

Kamera
Tretja funkcija na mojem seznamu bi bila kamera. Jaz sem fotografija buff in rad imam posnetke tako hitro, kot lahko, tako da vrhunsko kamero skupaj z dober prikaz in veliko velikost zaslona to za mene.

Katere so vaše izbire, ko gre za izbiro naslednje mobilne naprave? Kakšna so bila vaša merila pri izbiri naprave, ki jo imate zdaj?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here