Kaj so poslovni telefoni, ki postajajo ti dnevi?

Resnično se sprašujem.

V preteklosti poslovni telefoni niso bili zelo težko prepoznati. Bili so grdi, grozljivi, manjkajo multimedijske značilnosti in so bili na splošno neprivlačni. Te dni pa se igra spreminja, poslovni telefoni pa izžarevajo presenečenja.

In nedavno najavljeni telefoni E-serije Nokia, E75 in E55, ustrezajo tej presenetljivosti.

Od E75 se lahko ta prva točka zdi tangenta, vendar sem mislila, da jo vključim, ker sem še vedno presenečena, ko sem jo prvič prebrala. Nokia pravi, da je E75 potomec komunikatorja, zlasti 9500 in 9300 komunikatorjev. Iz slik v tem članku je očitno, da celo slepec, ki je oblikovalec dejavnik, E75 ne izgleda tako kot kateri koli od komunikatorjev. Oh! Razumem, Nokia je mislil na dejstvo, da je E75 opremljen s polno QWERTY tipkovnico, enako kot komunikatorji, vendar potem postavitev ni nič v primerjavi z zelo ljubljeno postavitev 9500 in 9300.
Poleg videza, tudi v oddelku za programsko opremo, je E75 še vedno daleč od potomca družine komunikatorjev.

Nokia 9300 (zgoraj) in E75 (spodaj). Ista linija?
Dovolj s tem in resničnimi presenečenji, ki jih prinaša E75 v poslovne telefone.

Nokia E75 ima vgrajeno vgrajeno N-GAGE platformo. Za telefon, ki ga gledam kot podjetje, ki prihaja z resnimi igralnimi zmožnostmi, me ne pozna, kaj naj mislim.

Na koncu je funkcija TV-Out. Ali je Nokia prvotno nameraval, da je ta telefon telefon N-serije in da se je kasneje premislil? To sem vprašal, ker so te funkcije, ki smo jih spoznali s serijo N-Series.

Prav tako se glasi: Infinix Note 5 Specs: Powered by AI

Nokia E55 se prav tako pridruži ligi tankih, elegantnih in seksi telefonov. Trenutno je najtanjši telefon s60 na debelini 9, 9 mm. Vem, da vitek ni nov, vendar prihaja iz podjetja, je še vedno presenetljivo, saj ni veliko poslovno usmerjenih telefonov, ki izdelujejo modne izjave.

Naslednje presenečenje iz E55 je pravzaprav eno, ki je zelo dobrodošlo in prepričan sem, da bodo uporabniki energije zadovoljni z njo. Nokia trdi, da lahko telefon v stanju pripravljenosti traja do 28 dni. To pomeni, da lahko telefon traja do teden dni ali več, ko ga uporabljate, preden ga boste morali znova napolniti. Za pametni telefon ... osvežujoč.

Končno, naprava ima tipkovnico s polno QWERTY. Namesto tradicionalne polne QWERTY tipkovnice z eno črko na enem ključu, pol-QWERTY različica ima en ključ, ki nosi dve črki.

Pole QWERTY ključev Nokia E55
Oba Sony Ericsson in RIM (izdelovalci naprav BlackBerry) so že prej imeli to vrsto s tistimi, ki so bile znane kot rokerske tipke, kjer ste pritisnili eno stran ključa, da bi dobili črko na tej strani in obratno.

Ampak izvajanje Nokia je presenetljivo. Namesto pritiska na različne strani ključa preprosto kliknete enkrat za prvo črko, ki se bo prikazala, in dvakrat za drugo črko, ki se bo pojavila. Ali bo ta slog tipkovnice deloval v resničnem življenju, še ni videti. Torej držimo prste.

V vmesnem času zdaj veste, v kakšni smeri želite videti, če iščete pametni telefon, usmerjen v podjetja, ki izgleda dobro - in opravi tudi opravljeno delo.

Prav tako se glasi: Smart Toilet, ki dezodorira, čisti in posuši? TOTO WC-ja!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here