Katere pripomočke uporabljate največ z mobilnim telefonom?

Ker aplikacije razširjajo vrednost naših mobilnih naprav na strani programske opreme, dodatki tako razširjajo svojo vrednost na strani strojne opreme. Ali ima vaš mobilni telefon tinny zvok? Kupite boljše zunanje zvočnike ali dobite odlično slušalko. Ali je baterija živahna? Kupite nadomestno baterijo kot zamenjavo ali kupite zunanji napajalnik. Je vaš mobilni telefon videti preprost in neprivlačen? Pimp ga z okusno ohišje ali, če je mogoče, spremenite pokrove.

Kaj pa o običajnih osumljencih - tisti nujni pripomočki, ki jih vsak dan uporabljamo in zato ne štejemo več za posebne? Primer je dober stari mikro-USB kabel. Nato je povsod navadna kartica microSD. Ah, vendar ne bi bilo pošteno, da ne omenjam polnilca, ki ga je treba imeti. Seveda, vsakdo to uporablja, zato ga lahko varno zapustimo iz razprave. To sem omenil v častne namene.

Ali obstaja dan, ko bomo lahko s pomočjo strojne opreme povečali RAM-je ali procesorje na naših napravah, tako da bomo s kartico microSD trenutno lahko povečali razpoložljivo pomnilniško kartico? Ne smej se. Svet mobilnih je nor in nekdo mu lahko pospeši.

Kakorkoli, nazaj k tem, katere tehnologije so zdaj na voljo, kako izboljšate svojo mobilno strojno opremo? Kateri dodatki uporabljate največ z mobilnim telefonom?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here