Dobrodošli fotoaparat Nokia. Goodbye Nokia Pro Cam in Nokia Smart Cam

Se spomniš mojega članka, Lumia festival kamer: Nokia Pro Cam, Nokia Smart Cam in Smart Shoot? V tem članku sem rekel:

Ta članek se osredotoča na tri aplikacije za kamero, ki so jih razvili Nokia - Nokia Pro Cam, Smart Cam Nokia in Smart Shoot. Če ste se zmedli glede teh aplikacij, se sprostite; ste v dobrem podjetju. Tudi jaz sem bil precej zmeden, poznam pa tudi peščico uporabnikov Lumije, ki se glave vrtijo in sprašujejo, kaj je kaj.

No, se izkaže, da je Nokia odšla in naredila stvari enostavnejše za vse nas. Izdali so novo aplikacijo za kamero, imenovano Camera Nokia - in nadomešča oba Nokia Pro Cam in Nokia Smart Cam - združujejo njihove zmogljivosti v eni aplikaciji. Odlično. Včeraj sem ga namestil na mojem Lumia 920 in šel skozi to. Izgleda precej podobno temu, kar je izgledal model Nokia Pro Cam, zato so tisti, ki so že seznanjeni s tem, na dobrem ozemlju. Funkcije programa Nokia Smart Cam so bile dodane v meniju na zaslonu in lahko dostopne.

Nokia Camera je na voljo za naprave Lumia 9xx in 10xx. Če želite prenesti datoteko, pojdite v trgovino v napravi in ​​po telefonu Nokia Collection poiščite kamero Nokia. To je prenos s hitrostjo 12 MB. Ali preprosto uporabite to povezavo.

Dober, Nokia! Zdaj bom zapustil še nekaj neverjetnih fotografij ...

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here