Weekend Rant: Kje so bili poceni telefoni?

Pozdravljeni Mobilistas, jaz te pozdravljam. Še en čudovit vikend, in tu je še ena izdaja naših Weekend Rants. Danes gledamo na scenarij, ki je nastal na trgu nigerijskega pametnega telefona, in sprašujemo: Kje so bili poceni telefoni? Sedite, se sprostite in uživajte. Ne pozabite izraziti svojega mnenja.

Nekaj ​​časa nazaj sem naredil članek z vprašanjem: "Ali sta Infinix in druge kitajske blagovne znamke dosegle inovacijsko steno?" To je navdihnilo dejstvo, da skoraj ne najdemo poceni (s tem mislim pod-N2020) telefonov v trg več. Pred nekaj leti so všeč Innjoa in Infinixa izjemno poceni naprave. Ljudje so jih ljubili zaradi tega, toda to se je danes spremenilo.

Sodeč po svojih najnovejših izdajah so Infinix in Innjoo očitno opustili vstopni trg. Tu je največje število - in tudi kjer je povpraševanje najvišje. Ljudje me skoraj vsak dan kontaktirajo za priporočila telefona. Te dni je težko najti telefone (predlagati), da bodo odšli manj kot N20. To sili kupce, da izberejo podobne znamke iTel ali druge manj znane blagovne znamke, za katere ne moremo resnično jamčiti.

Mislim, da TECNO še vedno naredi te poceni telefone. Ampak niso močno trženi kot katera koli serija Camon ali Boom. Oglejte si domnevno nižjo kategorijo Infinix Hot 3 - ni poceni. Novi Infinix Hot S ni niti. Innjoo je že zdavnaj prenehal proizvajati telefone v kalupu i1 ali i1s, zaradi česar so postali priljubljeni.

Kako dolgo bo ta trend nadaljeval? Lahko samo pogolnem svoje besede, ko Infinix sproži poceni Infinix Hot 4. Ali pa bo razvejana cenejša serija? Kakšne so vaše misli o tem?

Prav tako se glasi: Facebook preskuša gumb Dislike za aplikacijo Messenger

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here