Spletno brskanje po telefonu N900 - Priprava resničnega dela

Brskalnik MIcroB, ki je vgrajen v N900, je tako dober, da ni nobenega smisla rednega pregledovanja brskalnika. Vzemite mojo besedo, da to še vedno lahko, da vaš mobilni brskalnik lahko naredi. Kot tak, se bom osredotočil na bits, ki sijajo.

Kopiranje besedila; Shranjevanje strani
Brskalnik ima način Hover, ki vam omogoča, da aktivirate kazalko na zaslonu za izbiro razdelkov besedila na spletni strani in jo kopirate za juse v beležki ali v dokumentu Office, med drugimi načini uporabe.

Spletne strani lahko shranite v celoti, slike lahko shranite, lahko iščete besedilo na spletni strani in odprete povezave v novih oknih.

AJAX in Javascript nista problem. Celoten pregled je bil izdelan na mojem N900. Vnesel sem to s pomočjo celotnega vmesnika WordPress (pozabil sem, da potrebujem aplikacijo), naložim posnetke zaslona neposredno na N900 (tako deluje celotno brskanje) in objavim.

Drugi bitovi
Poleg tega podpira SSL in vas obvesti o organu za potrjevanje, ko pridete na varno spletno mesto. Pop-up deluje, odpira se kot nove strani in polno bliskavica teče v redu. Zaslon je dovolj širok in uporabniška izkušnja gladka in intuitivna, zaradi česar je izkušnja brskanja smiselna.

Obstaja podpora dodatkom (mislim Firefox), celozaslonskem načinu in povečavi strani. Zoom lahko uporabite z nadzornimi gumbi za glasnost telefona, dvakratnim dotikom na zaslonu ali z uporabo gumba za prste.

MicroB podpira ponovitev besedila (dinamično ponastavitev besedila, ki se ujema s širino zaslona), kar podpira preveč mobilnih brskalnikov.

Nazadnje, z novo vdelano programsko opremo je v nastavitvah brskalnika omogočena možnost portretnega brskanja. Ne zanima me veliko, čeprav si lahko predstavljam, da ga mnogi drugi to želijo.

Preberite tudi: Posodobitev v Gmail dobite z enotno mapo »Prejeto«

Ali sem pustil kaj ven?

Ko pomislite na spletno brskanje po telefonu N900, v mobilni telefon pozabite na vse, kar si mislil o spletnem brskanju.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here