Spletno brskanje na LG GW550

LG GW550 deluje z operacijskim sistemom Windows Mobile 6.5 in tako dobi najnovejšo različico vgrajenega Internet Explorer Mobile. Ta brskalnik ima naslednje prednosti:

  • Podpora za Flash (Flash 9)
  • Izboljšana podpora AJAX / javascript
  • DirectX
  • Nadzor ActiveX

Vse to so funkcije, prilagojene Internet Explorerju 8 za računalnik.

Internet Explorer Mobile ima ugled kot najbolj preobremenjen spletni brskalnik za mobilne naprave, zato sem si želel ogledati, ali je ta nova različica dobra.

Bliskavica je v redu
Za bliskavico sem vrgel svojo redno spletno mesto za testiranje Flash - spletno mesto Ozone Cinemas. Poiščite sebe:

Kot vidite, so bili vsi elementi Flash na spletnem mestu OzoneCinemas prikazani v vsej svoji slavi. Sladka.

Preizkusil sem tudi spletno mesto GSM Arena. Vidite lahko, da je navpični oglas Flash na desni strani naložen v redu. Največja vodoravna pa ni. Morda je to zahtevalo Flash 10?

AJAX / Javascript
Zaenkrat nisem imel nobenih težav, v katerih ni uspela AJAX ali javascript funkcionalnost na kateri koli spletni strani, zato se tudi zdi dobro.

DirectX / ActiveX Control
Errr ... kaj bi morali storiti?

Razno
Zooming deluje dobro. V mobilnem načinu Internet Explorer Mobile prav tako prilega besedilu v mejah zaslona, ​​tako da ne potrebujete stranskega pomikanja, kot se zgodi na številnih brskalnikih v mobilnih napravah.

Vendar lahko brskalnik nastavite tudi tako, da postane spletne strani v namiznem načinu - na enak način, kot bi jih vaš računalnik naredil.

Vsaj dve postavitvi začetnega zaslona, ​​Sliding Panel Media in drsna plošča prikazujeta meni za Internet Explorer Mobile. Na začetni zaslon lahko dodate zaznamke / odstranite, kar izboljša dostopnost.

Prav tako se glasi: Android: Wrath of the Titans, ali bogovi niso krivi?

Kako o spletnih brskalnikih?

Naročil sem nekaj brskalnikov 3. stranke. Priljubljeni Opera twins - Opera Mobile 10 za Windows Mobile in Opera Mini 5 - so bili naravni preizkušanci.

Oba prikazana stran je v redu, kot je bilo pričakovano, poleg tega pa Opera Mini 5 omogoča hitrejše odrezovanje. Vendar pa je njegova velikost pri vnosu besedila v polje z besedilom na spletni strani s pritiskom na tipko za prekinitev linije prišlo do kurzorja, ki je zapustil besedilno polje. Kot takega nisem mogel ustvariti odstavkov.

Verjetno ni velika stvar za druge, ampak za zmedo zase. Med brskanjem po mojem opravilu potrebujem veliko vnosa besedila. Po preizkusu večkrat, da bi ugotovili, ali obstaja rešitev za to, sem končno odstranil oboje.

Doslej sem zadovoljna s programom Internet Explorer Mobile. Ampak to ne pomeni, da nima slabosti.

Za enega, Internet Explorer Mobile se zdi malo bolj počasen kot eden od dvojčka Opera. Prav tako ne podpira več zavihkov. Ampak jaz lahko živim s temi. Morate se odločiti, s čim lahko ali ne morete živeti s tem.

V prejšnjih napravah Windows Mobile, ki sem jih uporabil in / ali pregledal, vedno uporabljam program Internet Explorer Mobile. To je prvič, da sem ga lahko uporabil in ga ne jemal za brskalnik tretje osebe. Morda je bila napaka pri vnosu besedila z brskalniki Opera povezana z njo. Morda ne.

Toda sploh, Internet Explorer Mobile 6 prinaša dobro mobilno spletno izkušnjo brskanja.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here