Imamo nov zlobni imperij!

Ne naredimo napake v tem pogledu, TA APPLE WIN bo resno pospešil inovacije!

Ali nam omogoči, da se vrnemo na 2000-4, ko je Microsoft odločil, da bo šel. Vsi, ki so šli proti Microsoft LOST: Ali imena Novell, Netscape, Lotus, RealNetworks in Sun zvonijo zvonec? Yup. Vsi so bili močno oboroženi s strani Microsofta.

Hitro 10 let, in vidimo nov zlobni imperij, ki ima več kot 40 milijard ameriških dolarjev (po tej tožbi) in z zmanjšanim tržnim deležem, bo storil nič, da bi zaščitil svoj tržni delež!

Druga dobro ohranjena skrivnost je povsem nepoštena obtožba, ki jo Apple zaračuna za prodajo programske opreme v svoji trgovini z aplikacijami, kjer prevzamejo neverjetne 30% prihodkov od prodaje programske opreme, vključno s naročninami na reviji! Na strani Android je manj kot 20%.

Torej, kaj se bo zgodilo, je naslednje: vsi konkurenti v Androidu (ACER, HTC, LG, LENOVO, TOSHIBA, ASUS itd.) Se bodo preprosto izognili Appleu. Ko se zlonamerni imperij odloči, da bo na primer začel s 7-palčnim ipadom, bo tekmovanje preprosto pustilo prostor za njih ... To je veliko bolje, kot da bi dobili tožbo za vse vaše dobičke!

Ko govorimo, se vsi prodajalci Android bojijo, ker vsi vedo, kaj se bo zgodilo: celostna termonuklearna pobuda proti Androidu. Ugani, da je Google predvidel to, zaradi česar jim je uspelo kupiti patente Motorola Mobility. Ampak s to mejnik precedens pod Apple's pas, vse, kar je oddaljeno podoben touchscreen telefon ali tableta z ikonami in swipe zaslon, je poštena igra.

Torej, prej ko bomo vsi kupili iPads in iPhones, bolje!

Preberite tudi: WindowsPhone 7 je izklopljen na začetek delovanja s poplavo naprav

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here