Imamo nove podatke o zaslonu TECNO Phantom 5, teži in načrtovani posodobitvi programske opreme

Ko je MobilityArena.com najprej objavil specifikacije novega otroka TECNO, Phantom 5 je bilo nekaj manjkajočih vrzeli. Te so vključevale tehnologijo zaslona in težo telefona. Tudi bralci so želeli vedeti, ali bodo na voljo posodobitve programske opreme za napravo. Imam dobre novice o vseh treh točkah, in to je od direktorja izdelka, zato je avtoritativen.

Tehnologija zaslona
Phantom 5 uporablja tehnologijo dotika celic in ima Gorilla Glass 3 z zaščito proti prstnemu odtisu. In-cell tehnologija se nanaša na standard LCD zaslonov, ki omogočajo mobilnim napravam, da imajo tanjše oblike dejavnikov in imajo majhno težo, tudi če se zaslon povečuje. Appleov iPhone 5 je bil med prvimi, ki ga je uporabljal.

Kot sem povedal v svojih vtisih o Phantom 5, zaslon izgleda in se počuti odlično. Te nove informacije preprosto razložijo, zakaj je.

Utež
Phantom 5 tehta 172g, baterijo in vse. To je dobra teža za njegovo velikost.

Posodobitev programske opreme
TECNO potrjuje, da je načrtovana nadgradnja Phantom 5 na Android 6 načrtovana za junij 2016. To je prvi za pametni telefon TECNO, verjamem, in to je dobrodošel razvoj.

Tam imaš. Posodobili smo tehnične specifikacije Phantom 5 TECNO in TECNO Phantom 5 v primerjavi z OnePlus 2 in primerjalnimi stranmi Asus Zenfone 2 z vsemi temi novimi informacijami. Ne pozabite preveriti mojih prvih vtisov Phantom 5.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here