Mi ne pišemo, pregledujemo za vsakogar


Praznovanje bistva spletnega dnevnika mobilnosti

Zgodaj zjutraj je bralec z imenom Dan poslal komentar, ki je vseboval izjavo, ki vsebuje mojo vizijo za blog Mobility. Tukaj je zadevna izjava:

To je odlična spletna stran. Ne pišete, samo pregledate za vse. Hvala.

Lani za letom, kljub priljubljenemu trendu, ki je v mobilnem prostoru uničeval telefone, blagovne znamke in platforme, sem vztrajal, da se ta blog ne bo pridružil tej vrsti.

Namesto tega je bil moj cilj, da vidim, da so predstavljeni dejstva in številke. Fanboyizem je nekaj, kar ne dopuščam med našim osebjem in ni objavljen noben poln fanboy. Vedno uveljavljam svojo pravico, da se glava odzove tukaj, da bi odvrgla vse fanboy članke, poslane v objavo.

Jaz sem človek z močnimi prepričanji, zato sem vodil tesno ladjo - in se za to ne opravičujem. Ta svet so oblikovali samo moški, ki si upajo trdno in ne tisti, ki plesajo na pihanje vsakega vetra.

Kar zadeva mobilnost, tukaj so načela, na katerih stojim:

  1. Vsak telefon, vsaka blagovna znamka in vsak mobilni operacijski sistem imajo svoje prednosti in slabosti. Nobena platforma ni popolna.
  2. V telefonu ni najboljšega telefona ali OS-ja. "Najboljši" je glede na potrebe vsakega posameznika in osebne nastavitve.

Pričakujem, da bodo naši člani in pisatelji v svojih spisih in predstavitvah upoštevali zgornje smernice. Na ta način lahko uporabimo vse koristne informacije in vse.

Na ta način se uporabniki mobilnih naprav na vseh platformah in vseh vrstah mobilnih naprav takoj počutijo udobno. Vsi smo pokriti.

Preberite tudi: Prvi vtisi - Traffix (Beta): aplikacija za množično potovanje za Lagosianje

Komentatorji so lahko izbrani kot pobojeni, toda tisto, kar objavimo, mora biti dejansko. To je moj položaj.

Seveda vsak pisatelj, ki je sam inkluziven, ima osebne želje, ki se kažejo v naših spisih, vendar pa morajo biti tudi ti preferenci zgrajeni na dejstvih in informacijah, ne v besnem fanboyizmu.

Ponoviti: pregledamo in objavljamo informacije za vse, ki so tukaj: Symbian, BlackBerry, Android, Windows Phone, iOS in vse druge, ki nam omogočajo, da si ročamo.

Hvala, Dan, za ta dragocen komentar in hvala, ker ste me opomnili, kaj naredi blog Blogi edinstven v svetu, tako polnem hype.

Medtem pa kdo želi praznovati ... eno nogo gor!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here