Pot naprej za pametne telefone TECNO


TECNO je do zdaj imela impresivno vožnjo na trgu Nigerije. To je bilo zato, ker so se še naprej osredotočale na prinašanje cenovno ugodnih pametnih telefonov potrošnikom. Seveda je to pomenilo, da medtem ko so specifikacije dobre (in včasih izjemne), še vedno niso vrh linije. Vendar ni nobenega dvoma, da so po cenah, ki jih TECNO pametne telefone prenaša na trg, na splošno ohranili dobro ravnovesje med stroški, kakovostjo in zmogljivostjo. Uporabil sem tri svoje telefone in z njimi sem bil zadovoljen.

Zdaj bo vedno obstajal hardcore tech množica, ki prosi za 2 GB RAM-a in se za TECNO vrača v vojno specifikacij. Obstaja skušnjava, da se zdaj spremenijo taktike in poskušajo pakirati v najvišje specifikacije - zaradi znatno višjih prodajnih cen. Upam, da TECNO ne bo podlegel temu skušnjavi (vsaj ne zdaj) ali pa tvegajo, da bodo izgubili tisto, kar jih je naredilo uspešno.

Ne; to ne pomeni, da v TECNO pametnih telefonih ni prostora za izboljšanje. To pomeni, da ne bi smeli narediti napake, ki so jo nekatere druge blagovne znamke naredile pri opuščanju svoje osnovne tržne in fanske baze. Vedno je draga napaka. Imam TECNO Phantom A3 v mojih rokah tukaj, in je odlično v obeh občutek in uspešnost. Pomislite na vrhunsko zmogljivost pri cenah srednjega razreda. Na tem trgu ne moremo kriviti - ali na večini drugih svetovnih trgov.

Preberite tudi: Zakaj pametni telefoni imajo slabe kamere

Če bi povzela moje mnenje TECNO, bi bilo to:

Storite kar koli lahko, da v svoje pametne telefone dodate dodatno vrednost z višjimi specifikacijami in zmogljivostjo, vendar se prepričajte, da ne boste izgubili te pritožbe na množični trg, ki vam je prvenstveno prinesla konkurenčno prednost. Stisnite vse, kar lahko v svoje telefone, dokler boste lahko ohranili veliko cen. Izgubi to prednost in si zgodovina.

Vidim številne blagovne znamke, ki prihajajo v sence, ki ne bi radi nič drugega kot videti TECNO, da bi to naredili, da bi lahko izkoristili to. V tem času pričakujem, da bom kmalu pregledal Phantom A3.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here