Oglejte si svoje račune med gostovanjem

Gostovanje je zmožnost mobilnega naročnika GSM, da samodejno opravlja in sprejema glasovne klice, pošiljanje in prejemanje podatkov ali dostop do drugih storitev, kadar potuje zunaj območja geografske pokritosti domačega omrežja s pomočjo obiskanega omrežja. Z drugimi besedami, med potovanjem lahko uporabite linijo zunaj vaše države.

Včasih je bilo, da so naročniki morali iti skozi obroče in zank, da bi aktivirali gostovanje na njihovih progah med potovanjem. Dokumenti so bili zaključeni in pristojbine. Vendar pa je v zadnjem času veliko omrežij opravilo avtomatsko gostovanje na naročniških linijah. Z drugimi besedami, lahko vstanete in odhajate, in ko prispete v ciljno državo, boste še vedno lahko uporabljali svojo linijo za klice, SMS in internet kot prej. Ni nastavitev. Ne teče okoli. Na primer, že leta 2009 sva z ženo avtomatsko gostovala na potovanju v Gano. Obe liniji - Airtel in MTN - sta bila aktivna in uporabna vse skozi naše potovanje.

Vendar pa morajo potniki upoštevati nekaj stvari. Glede na ureditev gostovanja, ki jo omrežje vzpostavlja z omrežji v vaši ciljni državi, vam lahko zaračunamo ne samo klice, ki jih začnete, temveč tudi za klice, ki jih prejmete. Ponavadi so stroški za sprejemanje in sprejemanje glasovnih klicev ali pošiljanje SMS med gostovanjem v tujini odvisni od države, ki jo obiskujete. Pogosto uporabljajo mobilni internet med gostovanjem tudi ogromne račune podatkov. Ključ je, da vašemu omrežju skrbite za stranke, če želite izvedeti, kaj je za vas.

Prav tako se glasi: Kako čas leti: tipkovnica iPhone sedaj velja za najslabše na platformah?

Prijatelj je prešel nekaj časa nazaj in se vrnil. Prejel je klic iz stika v Nigeriji in ugotovil, da je končal klic, da je razpoložljivi čas na njeni liniji padel skoraj za 50%. Bila je ujetega. Gostovanje je veliko lažje kot včasih. To tudi pomeni, da vam ni treba biti nedosegljiv, ko ste na potovanju zunaj vaše države, vendar morate gledati te račune. Gostovanje je lahko še vedno zelo drago podjetje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here