Je bil Bog?

"Bil je Bog."

Prepričan sem, da ste ta odziv slišali tolikokrat, ko je nekdo, ki si je uspel prizadevati, zaprosil za skrivnost njihovega uspeha. Morda je zaradi naše verske gorečnosti kot naroda in / ali lažnega občutka ponižnosti, ponavadi na vprašanje, oseba odgovori: »To je bil Bog«. Z vsemi ustreznimi odgovori na občutek duhovnosti vsakega, ugotovim, da je ta odgovor preprosto neumno. Takšni odgovori so del razlogov, zakaj se ne razvijamo kot ljudje. Vidite, ko pravite: "To je bil Bog", namesto da bi delil praktično znanje in modrost, ki jo lahko drugi uporabljajo, si druge preprečite učenje. Vaša modrost in izkušnje so zapravili. Živite in umrete z njimi.

V tej državi imamo pomanjkanje praktičnega znanja in modrosti. To moramo spremeniti. Graditi moramo zmogljivosti. Na vprašanje, kako ste dokončali projekt, zgradili uspešno podjetje ali uspešno opravili nalogo, nas rezervirajte za religiozno lingo in delite v preprostem jeziku (ne znane jezike) natančno, katera načela ste uporabili, in kakšne korake ste naredili, da bi to dosegli . Na ta način se lahko drugi učijo. Ko se drugi učijo, lahko v svojih prizadevanjih ponovijo uspeh. Ko se to začne v velikem obsegu, bomo na poti k trajnostnemu razvoju kot državi. Do takrat smo igrali igre.

Vsi že vemo, da je vpletena družba Oluwa. To je Bog. Da; Bogu bodi slava, vendar nam povejte, kako ste to storili. Hvalite Gospoda. Ali lahko imam Amen v hiši?

Prav tako se glasi: v zahodni Evropi Samsung opušča Nokia v prodajnih funkcijah telefonov

Seveda, če ste plačali podkupnino, da bi dobili to pogodbo, zmanjšali vogale, da bi opravili delo, ali pa ste se samo potegnili, dokler vam ne uspe uspelo, je zelo primerno, da nam poveste, da je bil Bog. V Nigeriji je ta fraza močna prelomnica.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here