Glasovno in podatkovno gostovanje v Gani

Delam to delovno mesto iz Akre, glavnega mesta Gane. Ena od neprijetnih stvari o potovanju iz domovine je možnost, da bi bili vaši najdražji, ko ste na poti. To se je zgodilo. Zdaj z glasovnim in podatkovnim gostovanjem v mobilnih omrežjih hitro postane stvar preteklosti.

Ko sva moja družina in jaz odšla iz Nigerije v petek, smo zaradi brezhibnega gostovanja v omrežjih MTN in Zain ostali v stiku z našimi rednimi linijami GSM, kjer ima vsaka od teh omrežij pokritost. Za MTN smo večinoma imeli signal in vedno znova naleteli na črne lise. To je bilo zato, ker MTN deluje v Beninu in v Gani.

Na MTN sem brezplačno prejel klice in SMS ter klicala po enaki ceni kot naročniki v omrežju gostiteljice. Na žalost podatkovno gostovanje ni uspelo, zato sem bil nekaj časa, ko smo vstopili v Benin do prihoda in se naselili v Akri.

Zain podatkovnega gostovanja je delal, ko smo prišli v Gano, saj v Beninu in Togu ni bilo omrežij Zain. Moja žena je prejela klice tudi brezplačno in poklicala svoje ljubljene domov. Kar zadeva podatkovno gostovanje na Zainu, medtem ko je pokritost GPRS / EDGE / 3G / 3.5G, njena linija Zain Nigeria niti ne bo navajala prisotnosti tega.

PS: Spletno mesto Zain Nigeria pravi, da je gostovanje v Gani na voljo za "Tigo (Millicom)". Zakaj ne na Zain Gani?

Kupil sem Zain Gana SIM za mobilno uporabo interneta. Prišlo je vnaprej aktivirano za internet. Vse, kar sem moral storiti, je bil naložiti čas za oddajanje, ročno vpisati nastavitve, naročiti se na načrt, in sem bil dobro, da grem. EDGE pokritost je močna na naši lokaciji, in to objavljam na internetu Zain Gana.

Preberite tudi: Ekskluzivno puščanje! TECNO lahko še vedno sprosti telefon s 5000 mAh baterijo: preverite

Naša počitniška točka Atlantic Resort ima Wi-Fi hotspot. Naročil se bom takoj, ko bom lahko odnesel lenobje iz postelje in iz brunarice.

To je Yomi Adegboye, ki poroča v živo iz Gane za MobilityNigeria.com.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here