Glasovni nadzor dobro deluje, če ste Iron Man, vendar je Ant-Man bolj hladen

Verjetno mislite, da je glasovni nadzor kul - ali na vašem pametnem telefonu uporablja Cortana, Siri ali Asistenta Google ali pa je Tony Stark nadzoroval super kovček Iron Man. Ampak glasovni nadzor dobro deluje, če ste Iron Man. Ta čelada vam omogoča nadzorovano okolje, v katerem lahko vaše ukaze prevzamete brez motenj.

Poskusite izdati glasovne ukaze, medtem ko potujete v vozilu s 100 km / uro z vašimi okni navzdol. Ali v prepuščenem, hrupnem mestu. Stopnja napak je epska. Ko pride do zvočnih motenj - in v vsakodnevnih interakcijah je veliko, glasovno upravljanje ne uspe. Torej, dobro deluje za Iron Man. Ne bo za mnoge druge v številnih vsakdanjih situacijah.

Kaj bo dobro delovalo vsakič, ko je kul, kot kimbernetična čelada Ant-Man. Kibernetika je znanost o nadzoru in komunikaciji pri živalih, moških in strojih. Ant Manova čelada mu omogoča, da nadzoruje in komunicira z miselnimi procesi. Brez besed. Brez vzvodov. Brez stikal. Samo um. Nobenega vmešavanja - ne glede na to, kje se pojavlja profesor Xavier iz X-Men.

Če - ali kdaj - najdemo način za izgradnjo kibernetike v pametne telefone, avtomobile, domove, delo in vse, bo internet stvari resnično prevzel popolnoma novo raven hladu, učinkovitosti in udobja. Pomislite na obrabljivo slušalko Bluetooth, kot je prikazano zgoraj, vendar brez slušalke, vendar z vozliščem, ki je priključen v možgane, vam omogoča brezžično krmiljenje in komunikacijo s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom, osebnim računalnikom, avtomobilom, domom itd. Itd.

To je ravno vrsta nosljive, s katero želim biti ujeta, mrtva ali živa.

Prav tako se glasi: V svetu mobilnih telefonov se je razvilo že od leta 2008, ko je začel delovati MobilityArena.com

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here