Srečanje vasi za uporabnike Symbian / Belle pametnih telefonov

Včeraj smo se osredotočili na BlackBerry OS10, ki bo uradno objavljen v manj kot dveh tednih. Danes je tla rezervirana za uporabnike pametnih telefonov, ki vodijo najstarejši operacijski sistem pametnih telefonov - Symbian in njena nova različica, Belle. Za razliko od BlackBerryja, ki ima prihodnost v BB10, je Symban / Belle Nokia prišel do konca ceste.

Poznate zgodbo - Nokia je v javnem govoru pred dvema letoma uničila Symbian / Belle. Storitev pesmi in grobnice je bila od takrat izvedena, pri čemer je zadnja dinamika Symbian / Belle bila Nokia 808 PureView. Nato nadaljujemo od te točke, medtem ko Nokia še vedno ponuja programsko opremo in podporo strankam za to vrsto pametnih telefonov, njihova energija je zdaj na Windows Phoneu zdaj. Ampak mislim, da morajo biti ljudje, ki še vedno uporabljajo Symbian ali Belle OS pametni telefon do sedaj, in mislil, da imajo vrsto srečanja na vasi. Zamisel je, da se do zdaj izmenjujejo izkušnje z uporabo domnevno mrtve platforme.

Vljudno povejte, katera naprava Symbian ali Belle trenutno uporabljate, ne glede na to, ali ste z njo zadovoljni ali ne, kateri koli izziv, s katerim se srečujete, in kako ste se soočili s temi izzivi. Prav tako sem precej prepričan, da če je vaša trenutna naprava posledica zamenjave, ni verjetno, da boste dobili še en pametni telefon Symbian / Belle. Ali se boste preselili v Lumia, saj bi vas Nokia rad imel, ali pa bi radi iskali drugje? Delite, hvalite in odzovejte, kolikor vam je všeč vaš pametni telefon Symbian / Belle.

Prav tako se glasi: Thermal imaging cameras lahko razkrijejo vzorčne ključavnice, pravi raziskovalna skupina

S pooblastili, ki so mi podeljena kot Last Belle Bender, izjavljam, da je to srečanje vasi Symbian / Belle OS odprto!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here