Video predstavitev Bada vmesnika na Samsung Wave

Samsung Bada mobile OS, ki je bil objavljen pred dvema mesecema, je že prikazan, prva naprava Bada pa naj bi bila na trgu do aprila. Samsung je neverjetno, kako napovedujejo in začnejo naprave. Sony Ericsson bi lahko naučil nekaj ali drugega od njih.

Samsung S8500 Wave je ena križna naprava - krasen kapacitivni zaslon, 1 GHz procesor, 2 GB ali 8 GB vgrajenega pomnilnika in nekaj prvih na katerem koli pametnem telefonu - Bluetooth 3.0 in Wi-Fi 802.11n.

Wave ima tudi integriran integriran imenik, podoben tistemu, ki ga pridobi na Palm WebOSu. To pomeni, da telefonski imenik ne služi samo kot mesto za podatke za stik, temveč tudi Gmail, Facebook, IM na enem mestu.

Medtem ko pričakujemo z žetonom za začetek, tukaj je video predstavitev uporabniškega vmesnika Bada OS na novem modelu Samsung Wave, zahvaljujoč GSMArena.com:

To je predprodukcijski model, vendar lahko vidite, da 1 GHz procesor dobro dela, v kombinaciji s kapacitivnim zaslonom pa je funkcionalnost na dotik tekoča. Vmesnik je tudi intuitiven. Vsekakor se veselimo, da bomo po prodaji modnih modelov na trgu v aprilu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here