Verzo UI poskuša izboljšati izkušnjo s sistemom Android

Medtem ko Android ima svoje prednosti, nisem navdušen nad uporabniškim vmesnikom Android ali njegovim izogibanjem virov. Oboje sta lahko povezana; kdo ve?

Evropa, ki temelji na podjetju, meni, da imajo odgovor na Android-jev, manj zanimivem uporabniku. Citat iz njih pri uvajanju Verzo UI:

Nismo edini razvijalec mobilnih telefonov na svetu, ki ni bil popolnoma zadovoljen z grafiko operacijskega sistema Android. Razlika je v pristopu in končni obdelavi. Tako kot z zunanjim oblikovanjem telefona, tako z VERZO GUI smo ga skrbno premišljevali, pri tem pa se osredotočili na funkcionalnost in izvirnost, urednost. Vsak izvirni grafični element in njegovo umestitev v sistemu Android smo pregledali in če se ni zdel primeren ali dobro nameščen, je bil še posebej spremenjen.

Sanjali smo o najbolj neverjetnem grafičnem vmesniku za mobilne telefone z operacijskim sistemom Android OS, ki so na voljo na trgu, in čeprav smo uspeli, da bi se večina teh idej uresničila, le vaše reakcije nam lahko povedo, ali smo imeli prav.

Da; samo uporabniki reakcije lahko povedo - in iskreno, rad bi se igral s tem.

Verzo UI bo predstavljen na pametnem telefonu Kinzo Android. Kratek obrazec:

  • 4, 3-palčni, ločljivost 800 x 480, TFT LCD
  • Kamera s samodejnim ostrenjem s 5 milijoni slikovnih pik z LED bliskavico
  • Enožilni 1GHz TI OMAP 3630 procesor s PowerVR SGX 530 grafiko
  • 512 MB RAM-a
  • 1, 590 mAh baterijo

Kot lahko vidite, ni njegov robot, ki je natančno določen, ampak se zdi, da je argument z Verzo UI učinkovitost in uporabniška izkušnja optimizirana in zato ne potrebujejo najvišjih specifikacij.

Prosimo, preberite tudi: Kako kletiti Motorola Moto G v 3G način samo v omrežju

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here