Verdict: BBM na pametnih telefonih Windows je izven odkupa

Ko je BBM prispel pred Windows Phone pred leti - kar je bilo potem, ko smo ga prosili in molili ter se strmoglavili, je bilo zlahka najslabša aplikacija na pametni platformi Microsofta. Danes je v operacijskem sistemu Windows 10 Mobile še vedno najslabša aplikacija na platformi. Če mislite, da razumete, kaj je frustracija in dolgočasna, počakajte, da poskušate storiti takojšnje sporočanje preko BBM-ja na Lumiji. Grozno je to blago dajanje.

In upoštevajte, da to pišem iz mojih izkušenj z aplikacijo na enem od najmočnejših pametnih telefonov na svetu, Lumia 950. Snapdragon 808 in 3 GB RAM-a je vrsta moči, o kateri govorimo. Če je BBM sramota na Lumia 950, se ne bojim, da bi to razsodilo: BBM za Windows platformo je izven odkupa.

Obvestila so odložena, če se sploh pojavijo. Veliko krat, pokličem telefon, da naredim nekaj in začnem aplikacijo, preden dobim obvestilo o novih sporočilih. Nato moram pogledati na aplikacijo nekaj trenutkov, preden se dejansko spustijo sporočila. Potem tapnite sporočilo, da ga odprete, in odpreti se še nekaj trenutkov. Ne morem biti prijazen glede tega. To je absolutno najslabša uporabniška izkušnja katere koli aplikacije, ki obstaja na planetu. Zdaj si predstavljamo, da poskušamo zagnati BBM na nizki Lumia 550. Poskusite le, če imate radi bolečino.

BlackBerry mora shraniti obraz z odstranitvijo aplikacije BBM za Windows. Zaprite ga in pustite, da je znano, da za platformo ni takšne aplikacije. Ta aplikacija je travestija neposrednega sporočanja ... .. Nič ni trenutka o tem. BlackBerry ga mora sprejeti in prenehati biti sadist. Vsak ljubimec BBM bi moral videti drugje .... Žal, BB10 OS je na poti, zato je Android OS najboljša stvar. Če lahko prenašate rahlo nižjo količino bolečin, lahko poskusite z iOS. Samo bodi stran od BBM za karkoli Windows. To je absolutno smeti.

Prav tako se glasi: Priložite Officeove dokumente za pošiljanje po e-pošti v operacijskem sistemu Windows 10 Mobile


[shema tipa = "pregled" url = "// www.mobilityarena.com/verdict-bbm-on-windows-smartphones-is-beyond-redemption-3/" name = "Verdict: BBM na pametnih telefonih Windows je izven odkupa" rev_name = "BBM za Windows" author = "Mister Mobility" pubdate = "2016-02-14" user_review = "3" min_review = "0" max_review = "10"]

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here