Uporaba BlackBerry je Cool

New York Times je objavil članek, ki je eden najrevnejših novinarskih časov. Članek je z naslovom The BlackBerry As Black Sheep, ki naj bi temeljil na rezultatih anketiranja peščice lastnikov BlackBerryja. Tukaj je citat iz članka:

"BlackBerry je nekoč ponosno nosila močna in elita, vendar tisti, ki še vedno držijo enega, pravijo, da je naprava postala magnet za posmehovanje in izzivanje od tistih z iPhonesi in najnovejšimi telefoni Android."

Prva stvar
Da; pametni telefon BlackBerry je treba izboljšati na več načinov. O tem ni nobenega dvoma. Platforma bi lahko uporabila več aplikacij, boljše kamere (najboljša kamera na vsakem življenjskem pametnem telefonu BlackBerry je enota razreda 5 milijonov slikovnih pik za 2007) in boljša učinkovitost. Torej, jasni smo - BlackBerry ima svoje pomanjkljivosti (prav tako kot vse druge platforme). Zdaj pa pojdimo naprej.

Ljudje z vprašanji
Prvič, če bi se nekdo resnično sramoval nad napravo, ki jo nosijo, bi pričakoval, da ga bodo nadomestili z nečim, na kar so ponosni. Drugič, če ste sram (mislim ASHAMED) telefona, ki ga uporabljate, resnično, imate velike težave. Mislim to.

Ena Rachel Crosby, ki je omenjena v članku NYT, navaja: "Hočem, da bi jo udaril na noge". Ne bi smela biti WANTING, da bi jo udarila. Ona bi morala storiti dejanje in jo nadomestiti. Ti hočeš? Če nočem kaj, se ga znebim. Preprosto. Od gospe Rachel je še več:

"Sramujem se tega, " je povedala Crosby, prodajna predstavnica Los Angelesa, ki je rekla, da je prenehala iztegniti svoj BlackBerry na koktajlih in konferencah. Na srečanjih pravi, da skriva svoj BlackBerry pod njenim iPad-jem, ker se boji, da jo bodo stranke videle in jo presodile.

Tam je dejansko slika, v kateri drži svoj BlackBerry. Ugani, kakšen model je? Kopiral sem ga iz članka NYT za vaše udobje.

Preberite tudi: Instagramovi poslovni profili dobijo nove stikalne gumbe
Da; Rachel bi se morala znebiti 3-letnega 8520 in dobiti 9900.
Ta gospa drži nizkoročni BlackBerry 8520, ki je bil objavljen leta 2009 (to je pred tremi leti!) In teče OS 5, in ona se pritožuje? Morala bi prodati stvar! Z iPad-om in omembami koktajlov bi morala imeti možnost kupiti nekaj, s čimer so ji stranke bolj prijetno. Dvomim, da bo katera koli od njenih strank sodila, če ima kaj je BlackBerry 9900.

Če nosi 8520 in ne 9900, dvomim, da ima v lasti iPad (razen če je iPad uradna težava). Ona bi morala prenehati.

Prevažal sem nekaj najbolj dragih mobilnih telefonov na svetu, in sem jih prenašal po najmanjših funkcionalnih telefonih. Zadnja stvar, ki sem jo čutila, je bila sramota ali zadrega. Ljubim svoje super mobilne telefone, vendar moja samozavest ni vezana na nobenega od njih. Jaz sem kul s kakšnim mobilnim imam v vsakem trenutku.

Druga skupina ljudi, ki imajo velik problem, so tisti, ki nekako doživljajo orgazme, da se izsušijo ljudje, ki uporabljajo drugačne mobilne telefone. Vidim tudi nekaj takih ljudi, tudi na socialnih medijih. Pomilovanja vreden. Všeč mi je Al Sacco odgovor na članek NYT, in ga citiram tukaj: "Vsakdo, ki se izumira ali se je norčeval nekoga, ki temelji na njihovem pametnem telefonu, ima nekaj resnega odraščanja." Oglejte si njegov polni odgovor, zakaj uporaba BlackBerryja še vedno obstaja "Cool".

Strinjam se z njim. V tem žalostnem žalovalnem svetu je veliko ljudi z vprašanji.

BlackBerry ni Cool?
BlackBerry ne more biti kul v Združenem kraljestvu, kjer je lani najhitreje prodajal pametni model BlackBerry. BlackBerry ne more biti kul v Južni Afriki, kjer dobesedno poseduje trg pametnih telefonov. Sramotni Južnoafričani. Ali še slabše, patetični Nigerijci v skupnostih z visokimi črkami v Lagosu in Abudži, ki jih vsak dan odkrijejo na svojih BlackBerryovih telefonih. To je v državi, kjer je blagovna znamka BlackBerry zaokrožila 50% trga pametnih telefonov.

Preberite tudi: Specifikacije Nokia XL Dual SIM

K sreči, članek vsaj omenja dve drugi državi, kjer je tudi BlackBerry uspešen - Indijo in Indonezijo. Ta seznam ni izčrpen. Upoštevajte tudi, da BlackBerry še vedno prodaja več kot Windows Phone, in ne slišimo, da je ta platforma črna ovca ali da se ne ohladi.

V približno dveh mesecih nisem uporabljal BlackBerryja, a ko sem ga imel, sem bil bolj produktiven, kot sem bil na HTC One X, super quad-core Android pametni telefon. In nisem imel nobenega namena sramu ali sramote, ki bi bil pri tem viden. Vsak čas sem se ponosen, da sem pokazal svoje bobiče. Da; pri koktajlih, poslovnih srečanjih in konferencah.

Uporabite Kaj dela za vas
Dragi prijatelj, poglejte se okoli sebe - življenje ne ocenjuje, s kakšno blagovno znamko telefona uporabljate. Torej, bodite previdni, da ignorirate voznike in se odločite, kakšne so vaše potrebe. Če bo BlackBerry služil vašim potrebam najbolje, potem pojdi kupiti, da BlackBerry in drobno mislečim ljudem užitek pokazati sebe za to, kdo so.

Oboževalci BlackBerry pričakujejo OS 10, in upam, da bo RIM to potegnil, ker raje imam na voljo več možnosti, kot bi moral biti prisiljen izbrati samo dve platformi. Medtem so palcem do pisatelja in urednikov New York Times za najhujše novinarje. New York Times je preprosto želel več zadetkov na svoji spletni strani.

Uporaba BlackBerry je Cool. Iz izkušenj vem.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here