Uporaba in uporaba: Dell pravi, da je Android o vsebini predvajanja

Verjetno ste že slišali Dellovo novico, ki je zapustila podjetje za pametne telefone. Za mene je zanimiva posebna izjava, pripisana Jeff Clarke, Dellovemu vodji potrošniškega podjetja. Tukaj je:

Igra je vsebina z Androidom. Amazon prodaja knjige, Google pa ga pripravlja na iskanje. Zaenkrat nisva našla načina za izgradnjo podjetja v Androidu.

Mislim, da je zaznati Dell, da je videl, da Android igra o vsebini. Brezplačen OS pomeni, da ste izdelek. Nobenega kraja ni brezplačnega kosila. Proizvajalci, ki uporabljajo Android, so orodja v Googlovih rokah. Enostavno in kratko. Tudi Samsung, najbolj ploden proizvajalec Android to ve, ali s svojim brezposelnim uspehom v Androidu, ne bi vlagali v Tizen OS. Kaj Google sledi je večinoma prihodek iskanja. "Tu je brezplačen OS; trdo delate in gradite nam promet, da bomo lahko naredili svoj denar ". Google tudi zasluži prodajo v Trgovini Play. To je vsebina vse do konca. Amazon je to jasno videl in razkril Android, da bi lahko imeli več nadzora nad vsebino - in naredili več denarja. Brez načinov za ovrednotenje vsebine so proizvajalci Android zgolj cevi.

Seveda je poštena igra. Nobenega kraja ni brezplačnega kosila. Zdi se, da je Dell štel za stroške naložb v Android in ugotovil, da se ne bi raje uporabljali, če ne bi mogli najti načina za uporabo nazaj. To je ključna lekcija v življenju, ki se mora vsakemu posamezniku in vsakemu podjetju naučiti: opazujte, kako se igra igra, in če ne morete najti način, kako uporabiti nekoga nazaj, ne dovolite, da vas uporabljajo . To je navaden razum. Android je namenjen uporabi in uporabi.

Preberite tudi: Nekateri uporabniki Nokia Lumia 630 poročajo o težavah s klici

Poleg te pomembne poslovne lekcije, je malo čudno, čeprav Dell izstopa iz poslovanja pametnih v celoti. To je obdobje, v katerem vsakdo (dobro, skoraj) skrbi za del trga pametnih telefonov. Zdi se, da Dell verjame, da je prihodnost v tabličnih računalnikih, saj se bodo osredotočili na proizvodnjo tabličnih računalnikov z operacijskim sistemom Windows. Dovolj pošteno. V celoti ne opustijo mobilnega telefona.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here