Posodobitev: Oglejte si te ROM-ove po meri za Infinix Hot Note / Hot Note Pro

Ali si vedel? Obstajajo ROM-i po meri za Infinix Hot Note in Infinix Hot Note Pro. Oba telefona sta v bistvu enaka, razen za nekaj razlik v strojni opremi v kasnejših. Ogromne kredite za nigerijske modove, ki so prenesli te ROM-e za delo na teh telefonih. Spodaj je seznam razpoložljivih ROM-jev.

Material V4 ROM : Ta ROM je Lollipop tematska različica Materiala KitKat OS. Nekako me spominja na CyanogenMod OS. ROM je brezplačen, gladek in ponuja veliko prilagoditev. Čeprav morate narediti dodatne korake za namestitev tega. Izvedite več o tem TUKAJ ali TUKAJ.

xTremeVanilla V3 ROM : prav tako temelji na KitKat posebej za naprave Mediatek. ROM je bil prenesen iz Micromax A310 in ponuja drug uporabniški vmesnik. Ima tematske ikone izbirnika in statusne vrstice, Beats audio, podporo za Xposed, odlično rezervno baterijo in še veliko več. Izvedite več TUKAJ.

Samsung Galaxy S5 ROM : to je ROM, ki ga neposredno prenesete iz naprave Samsung Galaxy S5 za naprave MTK. Ima Touchwiz UI v polni slavi. Prenesite ga TUKAJ.

Vsi se zavedamo primera s prilagojenimi ROM-ji. Morate biti ukoreninjeni in nameščeni CWM Recovery.

  • Prenesite ROM in ga kopirajte neposredno na kartico SD.
  • Znova zaženite obnovitev.
  • Počisti podatke / povrni v tovarniške nastavitve.
  • Izberite Namesti zip.
  • Izberite datoteko Zip s kartice SD.
  • Izberite Namesti.
  • Počakajte, da se namestitev zaključi.
  • Nato izberite »Reboot System«.

Izjava o omejitvi odgovornosti : Naredite to na lastno odgovornost. Mobilnost ni odgovorna za vse, kar se zgodi z vašo napravo. Torej, ne krivite nas, če boste povzročili škodo. To ni za slabe srce, zgoraj ROM-i so bili utripani in uspešno delali.

Preberite tudi: podrobnejši pogled na posodobitev Infinix XUI Lollipop in več informacij

Posodobitev 10.7.2015 :

Dva uporabnika sta poročali o napaki s S5 ROM-om. Po utripanju je prišlo do težave z mikrofonom telefona, s katerim se vaši klicatelji ne bodo mogli slišati od drugega. Upoštevajte to, preden začnete s to misijo.

Posodobitev 25.7.2015 :

Mobilista Husny je delila povezavo do boljšega brezžičnega Samsung Galaxy S5 ROM. Povezava je bila posodobljena.

Tukaj je tudi več prilagojenih ROM-jev za Infinix Hot Note / Hote Note Pro:

  • PussyFab v2.50 ROM : to je ROM z ROM-om z veliko optimizacijami. Več o tem preberite tukaj.
  • MIUI v6 ROM : To je super gladek in zelo lep ROM. Pravzaprav sem že več tednov uporabljal na svojem Gionee M2. Prihaja s čistim uporabniškim vmesnikom, podobnim iOS, in številnimi drugimi prilagoditvami. Izvedite več TUKAJ.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here