"Za razliko od drugih smo potnikom dovolili, da ponudijo vozovnice za prevoznine" - Afrocab

Ta teden je Startup Show vstal z eno od taksijskih aplikacij v Lagosu, Afrocab. Afro je taksi storitev, ki povezuje potnike neposredno s taksistorji, ki strankam omogočajo, da z gotovostjo vedno znova.

Zdaj je to prednost, ki jo naš začetek tedna prinaša, da ljudje ne vedo - za razliko od drugih ljudi v tehnološkem taksingu, vam AfroCab omogoča, da se cene za vozovnico (tj. Prilagodijo cenam), odločijo, kaj plačati za določeno potovanje in še vedno dobite enako kul in izvrstno vožnjo.

Generalni direktor AfroCaba, Aniedi Udo-obong na Show Startup

Vse smo odkrili, ko se je Generalni direktor Afro strinjal, da se nasmehne s klepetom. Bilo je čudovito.

Aniedi Udobong pravi, da AfroCab uporablja tehnologijo za reševanje resničnih življenjskih problemov, ki pomagajo uporabnikom prihraniti čas. Na primer, če želite dobiti taksi, je tradicionalna pot, da gremo na cesto, ustavimo in ponudimo. To ponovite, dokler ne najdete enega voznika, ki se strinja z vašo ponudbo, preden začnete potovanje. Ampak z Afro, proces počne vse, kar je bilo poenostavljeno na nekaj sekund in vam ni treba iti ven iz vaše hiše, da pozdravite kabino.

Sedel v lepi pisarni Ikoyi Afro približno uro, smo videli voznike z različnimi vrstami eksotičnih avtomobilov, skokov, da bi dobili svoja vozila, preverjena, da se pridružijo AfroCab storitev.

Anketirali smo enega od voznikov in nam povedal, da je zelo prijazen do Afro in da vsaj 5 do 6 potovanj dnevno.

Preberite tudi: Operson Iron M Specifikacije in lastnosti

To je čudovit in navdihujoč začetek, ki postavlja hrano na mizo mnogih voznikov. Vnesite spodaj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here