Unity Bank se zavezuje k kakovosti; ponovno uvede mobilno platformo za bančništvo

Lagos, Nigerija; 4. oktober 2012: Unity Bank Plc je v okviru dejavnosti obeležitve svetovnega tedna servisnih storitev ponovno prevzel svojo zavezanost svojim strankam in dosegel želje svojih celotnih deležnikov z ustvarjanjem vrednosti.

To zavezo sta ponovila generalni direktor in glavni izvršni direktor banke Ado Y. Wanka, ki jo zastopata izvršni direktor Lagos in West Lanre Fagbohun, medtem ko je govoril na interaktivni seji z mediji v Lagosu.

Po njegovem mnenju je banka uvedla ukrepe, ki omogočajo boljše izkušnje s strankami, kot jih v bančni industriji še nismo videli. Nekateri od teh ukrepov, ki jih je še povedal, vključujejo odlične varnostne ukrepe, ki zagotavljajo, da je varnost spletnega bančništva in transakcij zagotovljena in brezkompromisna pri zaščiti identitete stranke v podporo gotovinski politiki vlade.

Dejal je: "Brez ustreznega varnostnega ukrepa ni mogoče, da bi Unity Bank dobil certifikat Mednarodne organizacije za standardizacijo (ISO) za varnost informacij in s ponosom lahko rečemo, da smo ena od štirih bank, ki imajo to certifikacijo v industriji ". Unity Bank je bila prva banka depozitnega denarja v Nigeriji, ki uporablja aplikacijsko programsko opremo "BANKS" za nadgradnjo svoje IT infrastrukture v Oracle 11g s spletno logiko. Nadgradnja je bila izvedena, da bi zagotovili celovitost dolgoročnih podatkov in zaupnost podatkov in bančnih podatkov banke ter visoko stopnjo odpornosti podatkov "

Govoril je tudi o drugih pobudah / produktih, ki jih ima banka na trgu, kot je nedavni začetek treh (3) variant MasterCard; MasterCard Verve Naira, MasterCard dolar za potovanje za muslimanske in krščanske romarje ter MasterCard generični dolar, kar kaže na to, da se je Unity Bank pridružila prestižni ligi glavnih članic bank MasterCard po vsem svetu in da njegova licenca za članstvo pooblašča banko, da sponzorira druge banke v Nigeriji ki lahko zahteva MasterCard Worldwide licenco za pridruženo članstvo. Nadalje je pojasnil, da so variante Unity Master Card sprejete na več kot 1, 9 milijona ATMS in 29, 4 milijona prodajnih mest po vsem svetu.

Prav tako se glasi: Bitflux plača, da se pojavijo Nigeria's Trgovina na debelo brezžični dostop do storitev

Mobilno bančništvo
Govoril je tudi o ponovnem zagonu aplikacije mobilnega bančništva, Unity Mobile, ki daje banki vodilno vlogo v sektorju finančnih storitev, saj strankam zagotavlja varno mobilno transakcijo v realnem času. Po njegovem mnenju so vse te in druge pobude usmerjene k izpolnjevanju kupcev na točkah njihove potrebe, "je stranka jedro našega poslovanja in z več kot 250 podružnicami, ki se razprostirajo v 36 državah in zvezni prestolnici, smo odločen, da zadovolji potrebe naših kupcev, kje in kje se nahaja. "

Obstajajo tudi načrti za povečanje mreže podružnic po vsej državi; da je z več kot 40 podružnicami, ki so trenutno v Lagosu, potrebni širitev, da bi lahko sprejeli nove stranke, ki želijo uživati ​​v storitvah in izdelkih, ki jih banka že ponuja. Pojasnil je, da je to kljub dejstvu, da ima Unity Bank že približno 300 podružnic v Nigeriji, vendar obstaja velika količina neobjavljene javnosti, ki še vedno potrebuje bančne storitve po vsej državi.

Na področjih družbene odgovornosti podjetij je banka veliko vlagala, s poudarkom na izobraževanju, zdravju, varnosti v cestnem prometu in pomoči žrtvam poplav.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here