UMi Plus Fotografije brez pošiljanja: Eleganten proračunski vodnjak

Enota UMi Plus je bila dostavljena danes v Mobility Arena. Za vaše zadovoljstvo smo zbrali nekatere fotografije brez fotografij UMi Plus. UMi Plus je 5, 5-palčni pametni telefon s 4 000 mAh baterijo, ki je pakirana v lepi kovinski lupini. Na voljo je 4G LTE, 32 GB notranjega pomnilnika, razširljiv pomnilnik, procesor z ločljivostjo 2, 0 GHz in 4G RAM. Oglejte si popolne specifikacije UMi Plus. Uživajte v spodnjih slikah brez povezave.

UMi Plus Foto galerija za odkljukanje

Ljubimo kompaktne pakete izdelkov, UMi Plus pa je takoj dosegel velik pomen.

Upoštevajte, da v prodajnem paketu ni slušalk. Vse kar imate, je izmet za iztekanje kartice, polnilni čep in kabel USB Type-C.

V roki se UMi Plus počuti kot trdno zgrajena naprava. Narejen je iz kovine.

UMi Plus ima čudovit zaslon, ki je čudovito videti in čudovito se dotika. Tukaj je praska, odporna proti udarcem in udarcem, toda to ni Gorilla Glass. Ime je Dinorex Glass, prav tako je dobro.

Zadnje športno kamero Samsung s 13 milijoni slikovnih pik z dvojno LED bliskavico. Logotip UMi je tudi tam.

Na spodnjem robu lahko vidite, da so zvočniki nameščeni na vrhu USB Type-C.

In na spodnjem robu zaslona je fizični gumb doma. Ta gumb je tudi tam, kjer je skener za prstne odtise.

Na levem robu so pladenj kartice SIM in gumb po meri. Gumb lahko nastavite tako, da izvede katero koli posebno dejanje, ki vam je všeč npr. Zagon določene aplikacije, ko jo potisnete.

Preberite tudi: Prva naprava BlackBerry OS 6 - Torbica 9800 drsnik

Zadnja fotografija Umi Plus, ki jo imamo za vas, je to. Naprava sedi na škatli, tiho čaka, da ga nastavimo in začnemo ga postavljati skozi svoje korake.

UMi Plus je zanimiv pametni telefon. Odtipkajte plijesko, tako da pravilno izbrišete toliko škatel. Ima precej običajne vodilne specifikacije in značilnosti na delček stroškov tistih, s katerimi se približuje prostor.

Toda kako se to izvaja v vsakodnevni uporabi? Za vas bomo dnevno pripravili več člankov o izdelkih iz UMi Plus. Seveda bomo v našem popolnem pregledu razsodili na tem nežnem velikanu. Ne pozabite preveriti specifikacijskega lista UMi Plus.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here