The Ultimate Test - Nokia N8, trdi disk USB, USB tipkovnica, miška Bluetooth in Full HD monitor

Zdaj uporabljam Nokia N8 in še vedno menim, da je danes najbolj zmogljiv pametni telefon. da; njegov uporabniški vmesnik ni na vrhu drevesa, temveč v vsem drugem, ki ga skupaj sestavljajo, izpodbija konkurenco.

Medtem ko nthose živijo v zanikanju in poskušajo odstraniti Symbian s seznama operacijskih sistemov pametnih telefonov, vsakdo, ki je res uporabil N8, ve, da je to šala stoletja.

V Mobile Industry Reviewu je Momchil N8 postavil v končni test - v bistvu je nastavil N8 kot središče sistema za domače razvedrilo, ki ga je priključil s trdim diskom USB, tipkovnico USB, miško Bluetooth in Full HD monitorjem.

Iz predstavitve:

Deluje!!! Nokia N8 je resnično uspelo! Imamo tipkovnico USB, miško Bluetooth, video datoteko Full HD, kopirano s trdega diska USB, Full HD monitorja in sistema JBL Audio, ki je povezan s telefonom Nokia N8 istočasno!

Zdaj ne morem izraziti svojih občutkov ... Ta naprava je resnično močna. Poleg tega se med igranjem v HD ni segrelo, baterija se je istočasno polnila!

V redu, NOKIA, resnično sem navdušen!

V bistvu je N8 služil kot centralni procesor tega domačega medijskega centra in ni preskočil natečaja. Ta kombinacija funkcij omogoča N8 enega najbližjih pametnih telefonov za pravi računalnik. Potrebujete večji zaslon? Priklopite ga na monitor HD. Potrebujete uporabo datotek na napravi USB? Povežite ga prek USB-on-the-go.

Preberite tudi: Twitter posodobi aplikacije za Android in iPhone

Medtem ko te funkcije niso stvari, ki jih potrebujete vsak dan, vam lahko povem, da so imeli na voljo kožo nekajkrat shranili, ko je vse ostalo neuspešno. N8 je spet shranil dan.

Ali lahko nekdo poskusi zgornji del s katerim koli drugim pametnim telefonom izven Symbian ekosistema in se vrne k meni?

Vir: Nokia N8 - zadnji test

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here