Dva razloga bi morali izbrisati aplikacijo Facebook iz telefona

Vedno bolj razsvetljeni uporabniki ugotovijo, da bodo morda morali izbrisati aplikacijo Facebook iz svojih pametnih telefonov iPhone in Android. Medtem ko je Facebook še vedno priljubljena platforma za socialne medije, ima aplikacija za Android težave, ki bi jih mnogi uporabniki raje živeli brez. Tukaj sta dve.

  1. Facebook za Android je pomnilnik. V notranjost pomnilnika naprave zamašite s košom, ki vztrajno narašča. Odstranjevanje aplikacije občutno osvobodi vašo napravo.
  2. Facebook za Android je močni svinec, kar pomeni, da je ogromen odtok na pametni bateriji. Seveda je to povezano s prvo točko zgoraj. Karkoli, kar je pomnilniška svinja, bo dodatno napeto na baterijo naprave. Odstranjevanje aplikacije Facebook za Android je zanesljiv način za boljšo življenjsko dobo baterije v napravi.

Torej, če želite boljšo življenjsko dobo baterije na vašem pametnem telefonu, je dober način, da to hitro dosežete, izbrisati aplikacijo Facebook. Če zdaj nehate uporabljati Facebook na vašem pametnem telefonu? Ni nujno. Jaz bi priporočal Facebook Lite, ampak to je kot grdi bratranec lepega laboda. Če lahko živite z precej bland videz in občutek, je veliko boljši vodja virov.

Druga možnost je, da zdaj uporabljam Facebook v napravah s sistemom Android, samo prijavite se v Facebook v spletnem brskalniku telefona in jo tam uporabite. Deluje precej dobro.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here